Filip Flisar predstavlja Pohorsko šunko

ise
24.03.2023 05:50

Nekdanji svetovni prvak v smučarskem krosu na trg pošilja svojo novo blagovno znamko Pohorska šunka.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Filip Flisar bo v nedeljo predstavil svojo Pohorsko šunko.
Osebni arhiv

V nedeljo, 26. marca, bo v vinoteki Deliz na osrednji mariborski tržnici prav poseben dogodek. Nekdanji svetovni prvak v smučarskem krosu Filip Flisar namreč na trg pošilja svojo novo blagovno znamko Pohorska šunka. Rezati jo bo začel ob 8. uri, v redni prodaji pa bo od nedelje naprej. 1,25 in 2,5 kilograma težke šunke bo mogoče kupiti v omenjeni vinoteki, ob tem pa še v kmetijski zadrugi v Račah ter v mesnicah Rovtar v Kopru in Ajdovščini, po vsej Sloveniji pa jih bodo dostavljali preko sistema Gajbica.si. Imena blagovne znamke Flisarju ni bilo težko izbrati, še danes namreč odmeva njegova izjava po osvojitvi naslova svetovnega prvaka v Kreischbergu, ko je za Val 202 ustrelil: "Pohorske šunke so zašpanale na kuclih in to je to."

Kot še pove Flisar, je Pohorska šunka drugačna od drugih: "Uporabljamo le značilne pohorske začimbe jerebiko, brin in brusnice, ki ji dajo karakter sadne svežine in pohorskega temperamenta ter tvorijo celoto balansiranih okusov. Razsoljujemo jo ročno, brez injiciranja, prekajujemo pa blago in na naraven način, izključno s pohorskimi bukovimi drvmi."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta