(FOTO) Nova vinska ponudba v mestu: V Mariboru so vina doma, ampak zakaj bi se ustavili le pri lokalnem

Tjaša Gajšek Tjaša Gajšek
06.08.2024 06:00
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
"Konkurenca je zdrava. Ni se je treba bati, če verjameš v svojo zgodbo, in to, kar počneš, delaš pošteno in transparentno," o novih vinotekah v mestu meni Vida Tement iz LeVina.
"Konkurenca je zdrava. Ni se je treba bati, če verjameš v svojo zgodbo, in to, kar počneš, delaš pošteno in transparentno," o novih vinotekah v mestu meni Vida Tement iz LeVina.
Andrej Petelinšek
V nadaljevanju preberite:

-  "Vemo, da so v Mariboru vina doma, da se tu na vina spoznajo, želimo pa predstaviti tudi najboljše našega izbora s tujih trgov," pravijo pri Evinu, vinoteki dvakratnega najboljšega sommeliera Slovenije Gašperja Čarmana, ki se je nedavno odprla na Glavnem trgu.

- "Če praznujemo obletnico, kak poseben dogodek, si lahko privoščimo vino za 90 evrov, za vsak dan pri večerji z ženo pa so, verjemite, lahko zelo kvalitetna tudi vina za deset evrov," meni Andrej Koren iz Finese, "klasičnega italijanskega bara", kjer se trudijo ponujati cenovno dostopna in kvalitetna vina. 

- Tijan Wenzel in Ajda Cerar pa s Karlekom na Vetrinjski ulici Mariborčane in tujce vabita k spoznavanju naravnega vina in ob tem podpirata lokalne obrtnike in umetnike. 
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Preberite celoten članek

Sklenite naročnino na Večerove digitalne pakete.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
  • Obiščite spletno stran brez oglasov.
  • Podprite kakovostno novinarstvo.
  • Odkrivamo ozadja in razkrivamo zgodbe iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta