Od ponedeljka naprej bodo avtobusi v Mariboru vozili manj pogosto

Igor Selan Igor Selan
16.10.2020 10:10
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Prilagoditev voznih redov mestnega potniškega prometa je posledica širjenja koronavirusa
Sašo Bizjak

V mestnem avtobusnem prometu v Mariboru bodo od ponedeljka, 19. oktobra, veljali prilagojeni vozni redi. Kot sporočajo iz Marproma, je razlog za spremembo voznih redov uvedba pouka na daljavo v osnovnih (od 6. razreda naprej) in srednjih šolah, zaradi česar pričakujejo upad števila potnikov na avtobusih. Z uveljavitvijo prilagojenih voznih redov bodo avtobusi še naprej vozili na vseh mestnih linijah, se bo pa nekoliko zmanjšala pogostost voženj.

"Kljub tej spremembi, ki bo veljala do preklica, bo blagajna na glavni avtobusni postaji še naprej delovala kot doslej, ob delavnikih med 6. in 20. uro, ob sobotah med 8. in 16. uro ter ob nedeljah med 12. in 20. uro. Pri tem znova opozarjamo, da je na avtobusih in glavni avtobusni postaji med drugim obvezna uporaba zaščitnih mask. Potnikom se zahvaljujemo za razumevanje in dosledno spoštovanje zaščitnih ukrepov," še sporočajo iz Marproma.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta