Osnovna šola Draga Kobala Maribor: Hura, prosti čas je tu!

Barbara Bradač Barbara Bradač
22.10.2021 02:00
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ob dnevu odprtih vrat društva Branik 
Sašo Bizjak

Na Osnovni šoli Draga Kobala organizirajo pestre športne aktivnosti v prihajajočih počitniških dneh. Da v jesenskih počitnicah otroci ne bi brezdelno obsedeli pred računalniškimi in televizijskimi zasloni pa tudi za odklop, saj bodo mnogi proste dneve izkoristili tudi za učenje, po vrnitvi sledi namreč naporno nabiranje ocen. Brezplačni program Hura, prosti čas bo potekal v telovadnici šole in na zunanjih športnih površinah - v ponedeljek od 12. do 16. ure, preostale počitniške dni pa od 8. do 12. ure. Vsak dan se jim lahko pridružijo osnovnošolci, ne le iz OŠ Draga Kobala, pač pa iz katerekoli mariborske osnovne šole.

"Otroci bodo lahko izbirali med različnimi športnimi vsebinami, vključno z igrami z žogo, naravnimi oblikami gibanja, badmintonom, namiznim tenisom, atletiko ... Ob športu se bodo družili z vrstniki, se preizkusili v različnih športih in razvijali svoje gibalne sposobnosti," je povedal učitelj športa Primož Kralj, koordinator programa Hura, prosti čas. Prijave na elektronska naslova katja.kovac@osdk.si in klemen.kotnik@osdk.si niso obvezne, so pa zaradi lažje organizacije zaželene. Več informacij je na spletni strani OŠ Draga Kobala.

KAKO DOBRO POZNATE MARIBOR? REŠITE KVIZ IN SE POTEGUJTE ZA NAGRADO!
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta