Runo in Sally - nerazdružljiva v zavetišču

ŠTR
19.12.2018 23:16

Psa, ki sta bila poleti odvzeta prejšnjemu lastniku, sta zelo povezana, zato bi bilo dobro, če bi našla skupen dom. Če ne, bosta tudi vsak zase zaživela, pravijo v Društvu za zaščito živali Maribor.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Runo (desno) in Sally sta nerazdružljiva dvojica
Društvo Za Zaščito živali Maribor

Runo in Sally sta zelo posebna psa. Tako zelo, da sta edina v zavetišču tesna prijatelja. Skupaj hodita tudi na sprehode. Eden brez drugega skoraj ne moreta, zagotovo ne zna Sally živeti brez Runa.
Sally je črn psiček z nekoliko daljšo dlako. Potrebuje čas, da se navadi novih stvari in novih ljudi. Še dobro, da je tukaj Runo, ki je Sallyjev vodnik. Komur zaupa Runo, zaupa tudi Sally. Kjer se boža Runo, se želi božati Sally. Kjer priboljšek vzame Runo, mika tudi Sallyja. Kamor gre Runo, gre tudi Sally.
Runo pa je kratkodlaki psiček srednje rasti. Izredno potrpežljiv, prilagodljiv, strpen in umirjen. Skupaj sta životarila že v prejšnjem žalostnem življenju, dokler jima niso pomagali. Podrobnosti o tem za zdaj v Društvu za zaščito živali ne želijo govoriti. Če pa se bo zanju kdo resno zanimal, bo izvedel vse, kar je znanega o njuni preteklosti, zagotavljajo. Ulovljena sta bila letos v poletnih mesecih in od takrat živita v zavetišču za živali ter čakata na nov dom.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta