Strojna Maribor zaposli inženirja, delo tudi za trafikante, varnostnike, prodajalce in skladiščnike

Tanja Fajnik Milakovič Tanja Fajnik Milakovič
11.06.2020 16:00

Iščete novo zaposlitev? Pogledali smo med zaposlitvenimi oglasi, kdo lahko dobi delo v Mariboru in okolici. Preverite, morda najdete novo službo!

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Strojna Maribor zaposli vodjo tehničnega sektorja

V podjetju Strojna Maribor, ki se ukvarja s proizvodnjo pogonske tehnike, iščejo vodjo tehničnega sektorja. Od kandidatov pričakujejo, da imajo VI. ali VII. stopnja izobrazbe strojne smeri, 2 leti delovnih izkušenj na podobnih delih in nalogah, lasten prevoz, vozniško dovoljenje B kategorije, organizacijske in vodstvene sposobnosti. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, stimulativno plačilo, nagrajevanje uspešnosti, delo v inovativnem okolju. Prijave z življenjepisom, v katerem na kratko predstavite pridobljena znanja in izkušnje ter sposobnosti, pošljite po e-pošti: kadri@strojna.si ali na portal MojeDelo. Več informacij tukaj.

Delo v trafiki tudi v Mariboru in Lenartu

Podjetje 3DVA je del skupine Tobačna Ljubljana, mednarodne družbe Imperial Brands, ki ima največjo mrežo kioskov in trafik v Sloveniji. Trenutno upravlja z več kot 200 prodajnimi mesti. K sodelovanju vabijo pogodbene partnerje, ki imajo s.p. ali družbo z omejeno odgovornostjo. Priporočljivo je, da se prijavijo kandidati, ki imajo zaključeno poklicno oziroma srednješolsko izobrazbo, delovne izkušnje s področja trgovine oziroma maloprodaje, znajo delati na računalniški blagajni in pogovorno obvladajo en tuj jezik. Prijavo za pogodbeno sodelovanje pošljite najkasneje do 19. junija na e-naslov: pogodbeno.sodelovanje@si.imptob.com, s pripisom lokacije pogodbenega sodelovanja, za katerega se prijavljate. Prosta so tudi delovna mesta v trafikah v Velenju, Ljubljani, Hrastniku in Cerknem. Podrobnejše informacije najdete na spletnem portalu.

V Slovenski Bistrici iščejo direktorja

V podjetju Tehnika SET iščejo direktorja. Kandidat za direktorja mora zraven splošnih zakonskih pogojev za direktorja družbe izpolnjevati še naslednje pogoje: imeti mora najmanj univerzitetno izobrazbo (VII/2) strojne, elektro ali ekonomske smeri, 36 mesecev delovnih izkušenj na vodilnih ali vodstvenih delovnih mestih, pogovorno znanje dveh tujih jezikov (angleščina, nemščina) in enega od teh pisno. Prednost pri izbiri bodo imeli kandidati, ki imajo izkušnje in povezave s podjetji na področju strojegradnje iz tujine. Z izbranim kandidatom bo sklenjena individualna pogodba o zaposlitvi za določen čas, za dobo 5 let. Pisno prijavo lahko pošljete do vključno 19. junija, na naslov: Nadzorni svet Tehnika-SET d.d., Partizanska ul. 38, 2310 Slovenska Bistrica, s pripisom "NE ODPIRAJ" - razpis za direktorja družbe ali na e-mail: gvido.spanring@tehnikaset.si. Podrobnejše informacije najdete tukaj.

V trgovinah Jager delo za prodajalce in skladiščnike

Podjetje Jagros zaposli več prodajalcev in skladiščnikov v svojih prodajalnah v Mariboru in okolici. V trgovinah Jager prodajajo raznovrstno blago, od živil, tehnike do tekstila. Ponujajo delo v sodobno opremljenih trgovskih prostorih, plačevanje dodatnega pokojninskega zavarovanja, zaposlitev za določen čas z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas, redno plačo in dobre pogoje dela. Več o pogojih, ki jih morajo izpolnjevati kandidati za posamezno delovno mesto in naslove, kam lahko pošljete prijavo, najdete na spletni strani MojeDelo.

Več prostih delovnih mesta za varnostnike

Podjetje FIT varovanje zaposli več varnostnikov, za opravljanje varnostnih del in nalog pri varovanju ljudi in premoženja za polni delovni čas. Katere pogoje morajo izpolnjevati kandidati? Imeti morajo vsaj osnovnošolsko izobrazbo, opravljeno nacionalno poklicno kvalifikacijo (NPK) varnostnik, pogoj je tudi nekaznovanost in slovensko državljanstvo. Delovne izkušnje niso pogoj. Zaposlitev je za določen čas, z možnostjo dolgoročnega sodelovanja. Delo poteka v izmenah. Prijave s kratkim življenjepisom lahko pošljite do 14. junija na e-naslov: zaposlitev@fitvarovanje.si ali preko ponujene prijavne možnosti portala Optius.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta