Uspešno martinovanje zaznamovala politična propaganda

Danes se nadaljuje martinovanje v središču mesta. Včerajšnji dan je zaznamoval Domen Kumer, ki je z nastopom nagovarjal publiko s simboli enega od županskih kandidatov

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Alfi Nipič ogreva publiko, ki tačas še ni razpoložena za zabavo.
Andrej Petelinšek

Na Trgu Leona Štuklja v Mariboru se danes z nastopi glasbenikov in ponudbo mladih vin oziroma mošta nadaljuje tradicionalno množično martinovanje. Obiskovalce tačas zabavata legenda zabavne glasbe Alfi Nipič in reper 6pack Čukur. Za sedaj je obiskovalcev še precej manj kakor včeraj, ko je bil trg od dopolneva poln, proti večeru pa praktično neprehoden. Prava zabava se (še) ni razvnela.
Precej drugače je bilo včeraj. Toda danes organizatorji niso prejemali samo pohval, ampak (zlasti na družbenih omrežjih) tudi kritiko zaradi enega od nastopajočih. Domen Kumer, ki je bil včeraj eden od nastopajočih, je namreč nič kaj prikrito med posameznimi pesmimi omenjal sončnice, številko 14 in ostalo, kar se povezuje z županskim kandidatom, bivšim županom Maribora Francem Kanglerjem. Nenazadnje je Kumer bil tudi med Kanglerjevim županovanjem takorekoč dvorni glasbenik na občinskih prireditvah. 

Danes ni videti pozibavanja obiskovalcev.
Andrej Petelinšek
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta