(VIDEO) Moj uspeh z Markom Gorjakom: Kako resnična in grozeča je gospodarska kriza v Evropi

19.09.2024 12:34

Predstavljamo vam nov Večerov podkast Moj uspeh. V prvi epizodi Mitja Sagaj gosti Marka Gorjaka, direktorja družinskega podjetja Orodjarstvo Gorjak in tudi predsednika Območne obrtno-podjetniške zbornice Maribor.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Definicij uspeha je verjetno toliko, kot je ljudi. In vsaka pot do njega je zgodba zase. A skupno vsem je to, da si vsak, vsaj na začetku poti, uspeh želi zase. Vztrajnost je nujni, ne pa tudi edini pogoj za uspeh. Zato je vsak uspeh posledica neobstanka na mestu. In vsak uspeh prinese rast. Osebno, poslovno. Izkušnje, napake, predvsem pa spoznanja, odkritja, dognanja ... o vsem tem Mitja Sagaj govori z zanimivimi gosti Večerovega podkasta Moj uspeh.

V prvi epizodi podkasta Moj uspeh je Mitja Sagaj debatiral z Markom Gorjakom, direktorjem družinskega podjetja Orodjarstvo Gorjak in tudi predsednikom Območne obrtno-podjetniške zbornice Maribor. O tem, kako resnična in grozeča je gospodarska kriza v Evropi, o izzivih na trgu dela, pa tudi o podjetništvu, o tem, katere veščine mora imeti podjetnik, in seveda o tem, ali se podjetnik rodi.

Podkastu lahko prisluhnete na platformah za podkaste ali na povezavi TUKAJ.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta