Za Arsenoviča tudi kolesarji

Igor Selan Igor Selan
26.11.2018 13:22

Ob izreku podpore županskemu kandidatu Saši Arsenoviću so v Listi kolesarjev in pešcev izrazili tudi upanje, da bo z novim županom presekana večletna stagnacija Maribora.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sašo Arsenoviča je v županski kandidaturi podprla tudi Lista kolesarjev in pešcev
Andrej Petelinsek

Po tem, ko je že prejšnji teden kandidat za mariborskega župana Saša Arsenovič dobil podporo treh strank (Stranka medgeneracijske solidarnosti in razvoja (SMSR), Stranka mladih - Zeleni Evrope in Lista mladih. Povezujemo), ga je sedaj podprla tudi Lista kolesarjev in pešcev. "Od Saše Arsenoviča pričakujemo predvsem zagovarjanje politike dialoga, participativno urejanje prostora, izboljšanje delovanja občinske uprave in storitev ter prednost trajnostnim projektom pred elitističnimi intervencijami. Želimo si, da bo z novim županom presekana večletna stagnacija Maribora, ki so jo zaznamovale vstaje, politična impotentnost, gospodarska anemičnost, finančna negotovost in apatična vdanost v usodo. Predvsem si želimo, da se Maribor obrne v prihodnost, saj v tem trenutku potrebuje stabilnost in trajnostni razvoj. Takšen, ki je zazrt v prihodnost, ki se ne vrača k starim napačnim vzorcem delovanja, ampak s svežimi energijami išče nove rešitve," so ob izreku podpore zapisali v Listi kolesarjev in pešcev.
Hkrati s tem so volivce pozvali, da se nedeljskih volitev udeležijo v čim večjem številu: "Le če nam bo vsem skupaj mar, lahko pripomoremo k boljšemu in človeku prijaznejšemu Mariboru."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta