Za mlade, študente, brezposelne prihaja Sejem zaposlitvenih možnosti

Jasmina Cehnar Jasmina Cehnar
03.10.2024 13:00

Dogodek bo prihodnji teden v Dvorani Tabor

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Organizator sejma je Zavod za zaposlovanje
Andrej Petelinšek

Zavod za zaposlovanje v Mariboru prireja Sejem zaposlitvenih možnosti, enega največjih zaposlitvenih dogodkov, kjer bodo lahko obiskovalci spoznali vrsto slovenskih delodajalcev iz različnih dejavnosti in ključne ustanove s področja zaposlovanja ter kariernega svetovanja. Letošnji, že drugi vseslovenski zaposlitveni karierni dogodek, bo potekal v torek, 8. oktobra, v Dvorani Tabor v Mariboru od 10 do 17. ure.

"Prijavljenih je več kot 80 delodajalcev in med 20 in 30 partnerjev iz celotne Slovenije. Ponujamo tudi bogat obsejemski program - zanimiva in aktualna predavanja, predstavitve, delavnice in okroglo mizo," so našteli organizatorji. Izpostavljajo, da je dogodek zanimiv tako za iskalce zaposlitve in novih kariernih priložnosti, kot za šolajočo se mladino ter študente, upokojence in zaposlene tik pred upokojitvijo, prav tako tujce in prosilce za mednarodno zaščito. Poleg postih delovnih mest bodo namreč predstavljene tudi možnosti štipendiranja in delovne prakse, priložnosti za delo študentov in upokojencev, možnosti usposabljanja in izobraževanja, poklicna in zaposlitvena rehabilitacija, delovnopravna zakonodaja, delo v tujini in podobno. 

Več informacij najdete na tej povezavi

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta