Zamudniki, pozor! Nekaj vstopnic za Bob leta je še na voljo

Denis Živčec Denis Živčec
29.03.2023 12:24

To soboto ne bo običajni 1. april, saj se bo v SNG Maribor zgodil najbolj ekskluzivni Bob leta doslej. Pričakujte nepričakovano.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Bob vedno prinese kak glasbeni posladek. Leta 2021 so ga žgali Alo!Stari, kdo vas bo presenetil letos?
Sašo Bizjak

Močno že brbota v bobovskem loncu, saj je 1. april, ko bomo v Veliki dvorani SNG Maribor svečano razglasili že 24. prejemnika nagrade Bob leta, za vogalom. Televizijskega prenosa tokrat ne bo, zanimanje je zelo veliko. A zamudniki, pozor ... Nekaj vstopnic za ogled prireditve v živo je še vedno v prodaji, svojo si lahko zagotovite na www.Eventim.si. Priprave tečejo na polno, imeni šarmantne in prve moško-ženske voditeljske dvojice v zgodovini prireditve bomo razkrili na dan dogodka. Povsem sta se vživela v bobovsko vzdušje in skupaj z režiserjem Andrejem Težakom Teškym pilita scenarij.

Na Bobu leta pričakujte nepričakovano: Razkrivamo, kdo je scenarist in kakšno bo voditeljsko presenečenje

Grenko-sladek koktajl standuperskega humorja, oplemeniten z dogodki in spodrsljaji, ki so zaznamovali zadnje leto, vas bo nasmejal do solz in hkrati odprl prostor razmisleku o mestu, svetu ... o nas. Rdeča nit Boba bo seveda tudi tokrat deset nominiranih najbolj odmevnih izjav. Odločitev je bila vaša. Na www.Vecer.com/Bobleta ste glasovali in izbrali zmagovalca, kmalu bo znan tudi srečen prejemnik prenosnega računalnika.

Bob leta tradicionalno prinaša tudi nekaj glasbenih posladkov. Ne bomo skalili pričakovanja, a namignemo lahko, da vam bodo večer polepšali izjemen mlad talent, ekstravaganten in izviren umetnik ter pevka, v katero je malce zatreskana vsa država. Pa še kakšno presenečenje smo zakuhali. Se vidimo na Bobu leta!

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta