Znova sestanki za aktivne krajane: Sodelujte pri zadevah vaše soseske

ŠTR
11.09.2022 04:00

Po poletnem premoru je čas, da se razprava spet začne, pravijo v IMZ, zato vabijo, da se udeležite katerega od zborov samoorganiziranih četrtnih in krajevnih skupnosti v vaši bližini.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Z zbora SČS Center in Ivan Cankar nekaj let nazaj.
Igor Napast

Kmalu bo deset let, odkar moderatorska skupina Iniciative mestni zbor (IMZ) odpira prostore za razpravo o skupnosti, kjer se lahko sokrajani srečujejo in izmenjajo poglede o tem, kaj spremeniti in kako, da bi izboljšali bivanje v soseski vsem v prid.

Prva zbora sta že bila v Pekrah in v centru mesta za SČS Center in Ivan Cankar. Prihodnji teden pa sledijo v torek, 13. septembra, za SČS Magdalena v MISC Infopeka, Ob železnici 16 na Taboru, v sredo v prostorih MČ Tabor, Metelkova 63, zbor SČS Nova vas je dan za tem v dvorani MČ Nova vas, Radvanjska 65.

Za tem pa zbor SČS Radvanje v torek, 20. septembra, v prostorih MČ Radvanje, Lackova 43, zbor SČS Pobrežje v sredo, 21. septembra, ob 18. uri v prostorih MČ Pobrežje, Kosovelova 11, zbor SČS Studenci v četrtek, 22. septembra, v prostorih MČ Studenci, Erjavčeva 43. Zadnji teden v septembru pa bosta zbor SČS Koroška vrata v torek, 27. septembra, v OŠ Prežihovega Voranca, Gosposvetska 10, in zbor SČS Tezno v četrtek, 29. septembra, v prostorih MČ Tezno, Panonska 12.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta