Vroča delovna mesta v Mariboru: Želite svojo ambulanto? Bi bili svetovalec v javnem holdingu? Vas zanima bančništvo?

Tanja Fajnik Milakovič Tanja Fajnik Milakovič
03.03.2022 05:00
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Zobozdravnik
Sašo Bizjak

Želite svojo novo ambulanto?

Podjetje BK Dental zaposli zobozdravnika, ki zna delati z vrhunsko protetiko. Sodelovali boste z asistentko in pozitivno ekipo. Na voljo vam bodo najnovejši materiali in orodja. Kandidati morajo imeti visokošolsko izobrazbo druge stopnje, visokošolska univerzitetna (prejšnja), šest mesecev delovnih izkušenj in osnovno računalniško znanje. Pričakujejo tudi dobro komunikacijo s pacienti in ekipo. Govoriti morate tekoče slovensko, angleško ali nemško. Če vas delo zanima, pošljite vlogo do 12. marca na e-naslov: zobozdravnik.maribor@bkdental.si. Več informacij najdete na spletni strani zavoda za zaposlovanje.

Bi bili svetovalec v javnem holdingu?

Javni holding Maribor za nedoločen čas zaposli strokovnega sodelavca. Od kandidatov pričakujejo visokošolsko pravno izobrazbo druge stopnje, visokošolska univerzitetna (prejšnja), tri leta delovnih izkušenj na podobnih ali enakih delih, vozniški izpit B-kategorije, tekoče razumevanje in govorjenje angleškega in nemškega jezika ter zahtevno znanje računalništva, komunikativnost, prijaznost, razvojno razmišljanje in ustvarjalnost. Upoštevane bodo ponudbe s priloženimi dokazili o izpolnjevanju zahtevanih pogojev in kratkim življenjepisom z opisom delovnih izkušenj. Prijave sprejemajo do 12. marca na e-naslov: mirjana.mravljak@jhmb.si in poštni naslov: Zagrebška cesta 30, 2000 Maribor.  Več informacij najdete na povezavi tukaj.

Carglass zaposli telefonskega agenta

Podjetje Carglass v Mariboru zaposli telefonskega agenta. Katere pogoje morate izpolnjevati? Imeti morate peto raven izobrazbe (ekonomski tehnik ali drugo), vsaj eno leto delovnih izkušenj, tekoče znanje slovenskega jezika, dobro znanje angleškega jezika, obvladovanje dela z računalnikom (MS Office …), vozniško dovoljenje B-kategorije, sposobnost prijaznega komuniciranja, biti morate iznajdljivi, natančni in zanesljivi. Zaposlitev je za določen čas 12 mesecev, s trimesečnim poskusnim delom. Delali boste od ponedeljka do petka od 8. do 16. ure. Prijave z življenjepisom (CV) sprejemajo na e-naslov: zaposlitev@kadrovska.si do vključno 13. marca, s pripisom za delovno mesto - samostojni telefonski agent. Podrobnejše informacije so na spletnem zaposlitvenem portalu Optius.

Tragedija se je zgodila, ko se je otroška igra na toboganu že zaključevala, napovedali so zadnjo vožnjo, ki pa je bila za dečka, sicer plavalca, žal usodna.
Andrej Petelinsek

Delo za blagajnika v termah na Ptuju

Družba Sava Turizem, d.d., zaposli kopalniškega blagajnika v Termalnem parku Ptuj. Imeti morate V. ali VI. stopnjo strokovne izobrazbe hotelske, turistične, ekonomske ali druge ustrezne smeri, vsaj trimesečne delovne izkušnje. Aktivno morate znati slovenski jezik in en tuji jezik (angleščino/nemščino) ali imeti pasivno znanje dveh tujih jezikov. Pričakujejo tudi, da imate organizacijske veščine, samoiniciativnost, fleksibilnost, izkušnje in veselje do dela z ljudmi. Z izbranim kandidatom bodo sklenili delovno razmerje za določen čas šest mesecev, s polnim delovnim časom in s trimesečnim poskusnim delom. Prijave z življenjepisom sprejemajo do 11. marca na e-naslov: milena.mojzes@sava.si. Več informacij o tem, kaj bodo vaše delovne naloge, najdete tukaj.

Vas zanima kariera v bančništvu?

Iščete svojo prvo zaposlitev in vas zanima kariera v bančništvu? UniCredit Bank išče diplomante in maturante, ki ste zaključili svoje izobraževanje ali ste na začetku svoje karierne poti. Dvajsetim ambicioznim kandidatom ali kandidatkam, ki ste pripravljeni na nove izzive in vas zanima kariera na bančnem področju, ponujajo zaposlitev za obdobje enega leta z možnostjo nadaljevanja kariere. Tudi v Mariboru. Svojo pot boste pričeli graditi kot svetovalec, spoznali boste osnove bančnega poslovanja, sodelovali v različnih bančnih projektih in se kalili pri delu s strankami. Delovne izkušnje, ki ste jih nabrali med šolanjem ali kasneje, so zaželene, niso pa pogoj. Če ste samozavestni, željni učenja, pridobivanja praktičnih znanj ter vas veseli delo s strankami, je to prava priložnost za začetek kariere. Prijave sprejemajo do 6. marca prek spletnega obrazca, ki ga najdete na spletnem zaposlitvenem portalu MojeDelo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Preberite celoten članek

Sklenite naročnino na Večerove digitalne pakete.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
  • Obiščite spletno stran brez oglasov.
  • Podprite kakovostno novinarstvo.
  • Odkrivamo ozadja in razkrivamo zgodbe iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta