(AVDIO) Polcajt #31: Druga liga pa toliko veselja in kako bo Maribor nadomestil nenadomestljive

Večerova novinarja Miha Dajčman in Marko Kovačevič debatirata o nogometu.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Večer

Dviga Slovenija zastave … Druga liga pa toliko veselja! Nogomet lahko tudi v kriznih časih pričara lepe zgodbe. O lepih in manj lepih plateh Večerova ekipa s terena govori tudi v 31. epizodi Polcajta. 

Vabljeni k poslušanju Večerovega podkasta o nogometu na povezavi TUKAJ.

Ko je slovenska nogometna reprezentanca potrjevala uvrstitev v drugo divizijo lige narodov, so se v Ljudskem vrtu ukvarjali s svojimi težavami. Pred novembrskim premorom so se nogometaši Maribora zavihteli na vrh lestvice, a zdaj jih čaka peklenski ritem. Osem krogov bodo prvoligaši odigrali do 19. decembra, vijoličaste prvi del finiša v jesenski del sezone čaka v ljubljanski Šiški. Vsaj do 19. marca z ekipo ne bo Martina Milca, ki je bil pozitiven na dopinškem testu, do konca sezone je najverjetneje izgubljen Nemanja Mitrović.

"Da ne bo kdo poletel!" je opozoril selektor Matjaž Kek. Slovenska nogometna reprezentanca se je tudi v novembrskem terminu izognila porazu, z zmago v sodnikovem podaljšku tekme proti Kosovu v Ljubljani in z remijem brez golov v Atenah potrdila prvo mesto v skupini C3 lige narodov. Uvrstila se je med evropske drugoligaše, a pot do najboljših bo še dolga. 

Tereni že čakajo, koledar je poln tekem. Kaj bodo prinesle nogometašem Maribora in drugim prvoligašem, preveriva v 32. epizodi Polcajta. 

Do takrat berite Večer, obiščite vecer.com/sport in posebno stran vecer.com/nkmaribor 

Kljub omejitvi gibanja na občine pa si lahko čas krajšate s prejšnjimi epizodami Polcajta in vseh drugih podkastov iz Večerove podkastarne. Najdete nas na soundcloudu in vseh mobilnih aplikacijah za podkaste.

Vabljeni k poslušanju Večerovega podkasta o nogometu na povezavi TUKAJ.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta