Kratke vijol'čne iz Stockholma: Kje bo prenos tekme, o katerem slovenskem športniku pišejo Švedi in kdo je odpotoval na sever

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Po dobrih dveh urah letenja so vijoličasti pristali v Stockholmu.
Gregor Wernig

Z ekipo tudi Tavares

Med kandidati za nastop v dvoboju s Hammarbyjem je 24 igralcev Maribora. Na Švedsko sta v primerjavi z Armenijo odpotovala tudi Andrej Kotnik in Marcos Tavares, ki bo prvič v sezoni trenerju na voljo na uradni tekmi. Z ekipo pa ni Roka Sirka. Med kandidati za nastop v dvoboju s Hammarbyjem so torej: Jug, Bergsen, Pridgar, Milec, Martinović, Voloder, Koderman, Vrhovec, Gorenak, Repas, Žugelj, Požeg Vancaš, Vipotnik, Mutavčić, Mitrović, Sikošek, Pihler, Maher, Kronaveter, Kotnik, Alvir, Šturm, Matko in Tavares.

Igor Napast
Igor Napast

TV-prenos bo

Navijače vijoličastih je danes popoldne razveselila novica, da televizijski prenos za slovenske gledalce bo. Prvo tekmo s Hammarbyjem na Tele2 Areni v Stockholmu si bo mogoče ogledati na kanalu SK3, plačljiv spletni prenos pa je dostopen na spletni strani švedskih pokalnih prvakov.

Po dobrih dveh urah letenja so vijoličasti pristali v Stockholmu.
Gregor Wernig

Švedski tisk

Dan pred tekmo v švedskem dnevnem časopisju nismo zasledili obsežnejših člankov o tekmi Hammarbyja in Maribora, smo pa ob članku o odličnem metalcu diska Danielu Stahlu zasledili omembo Kristijana Čeha. Mladi slovenski atlet bo eden glavnih konkurentov Švedu na olimpijskih igrah v Tokiu.

Kaj sta pred današnjim treningom na Tele2 Areni povedala Marko Alvir in Simon Rožman preberite v četrtovem Večeru in na vecer.com/sport

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta