(BRANJE) Kaj je še ostalo od dostojanstva učiteljev

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Andrej Petelinšek

Učenci petih razredov so maja preživeli pet nepozabnih dni v šoli v naravi, polnih doživetij, novih izkušenj, ob krepitvi samopodobe, urjenju medsebojnega spoštovanja, navezovanja prijateljstva s sovrstniki, sprejemanjem drugačnosti, drugačnih prehranjevalnih navad, ob spoznavanju obalnega sveta.
Triinsedemdeset učencev in šest učiteljev.
Sami vemo, koliko različnih otrok srečujemo danes v šoli. Poimenovali smo jih otroci s posebnimi potrebami. Učitelji se jim prilagajamo. Ta drugačnost (raznolikost) pride do izraza v različnih oblikah, če ti otroci preživijo cele dneve zdoma, spijo v sobi z enajstimi sovrstniki. In s kakšnimi vtisi prihajajo domov? Učenci napišejo svojim staršem razglednice, na katerih so zapisane misli – super se imamo, uživamo, bili smo na izletu z ladjico, vsak dopoldan plavamo v bazenu, pohod do Resslovega gaja nam je ponudil čudovit pogled na dva zaliva, v torek zvečer smo imeli zabavo Odštekani stil, danes smo imeli druženje Debeli rtič ima talent, kjer smo nastopali mi in učenci drugih šol.

Boris Györköš
Andrej Petelinšek
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta