(AVDIO) Lani vas je navdušil, letos bo Aleksandra Pozveka na Bobu leta še več

Miha Dajčman Miha Dajčman
08.01.2024 19:04

V Večerovem podkastu smo pred Bobom leta govorili z Aleksandrom Pozvekom, ki je lani kot gost presenečenja debitiral na odru SNG Maribor in požel salve smeha. Povedal nam je, da pride tudi letos na Bob leta.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Aleksander Pozvek na Bobu leta 2022.
Sašo Bizjak

Na lanskem Bobu leta je prisotne v SNG Maribor z imitacijami politikov navdušil Aleksander Pozvek, novinar in dolgoletni član satirične oddaje Radio Ga Ga. Ker smo izvedeli, da bo Gorenjca na Bobu leta 2023 še več, smo ga povabili na pijačo in ga vprašali, v kakšni vlogi se bo predstavil v soboto, 20. januarja, ob 20. uri v SNG Maribor.

S Pozvekom smo govorili o Radiu Gaga, Saši Hribarju, ki je nekoč vodil vodil Bob leta, lanski in letošnji prireditvi, potencialnih kandidatih za vodenje Boba leta, sodelovanju v lokalni politiki in še čem. "Vem, da bi bil Marjan Šarec vrhunski voditelj Boba leta. Ker Marjan, če se sprosti, kar ni pogosto, ker je le minister, je noro duhovit. Vedno uživam, ko snemava skupaj. Werner bi si noro želel tega, da bi bil voditelj. Janša bi bil voditelj Boba leta, če bi vedel, da se pogovarjajo tudi z Logarjem. Potem bi on prevzel to in rekel, da bo vodil on. Če bi bil uspešen? Ne vem. Lahko. Predlagam, da ljudje pridejo pogledat 20. januarja, da bodo videli, kdo bi bil najboljši, ker mislim, da se bodo sprobali na odru," je med drugim dejal Pozvek.

Prisluhnite podkastu z Aleksandrom Pozvekom, pogovor z novinarjem in imitatorjem boste lahko v prihodnjih dneh prebrali v Večeru ter na vecer.com.

 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta