Pričakujte nepričakovano: Bob leta 2023 računa na vas! Ene najbolj iskanih vstopnic v letu so že naprodaj

Denis Živčec Denis Živčec
08.11.2023 06:00

V soboto, 20. januarja, se v SNG Maribor vrača prireditev, ki ste jo vzeli za svojo. Polna nepričakovanih presenečenj in bolj vaša kot kadarkoli.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tako je na Bobu leta 2022 odgovorni urednik Večera Matija Stepišnik nagrado izročil Danu Podjedu, ki nas je v prvoaprilskem duhu simpatično potegnil za nos in jo sprva "zavrnil".
Igor Napast

So posebni dnevi in dogodki, ki se jih v letu še posebej veselimo. Ker nas navdihnejo, nam polepšajo dan, napeljejo k razmisleku ali nas tako in drugače zaznamujejo. Najboljši so dogodki, ki nas v mislih spremljajo tudi po tem, ko luči ugasnejo, ki presežejo meje dvorane in iz nas morda naredijo še malce boljšega človeka. To so dogodki, ki jih je vredno doživeti. In vznemirljivo odštevanje do novega takšnega se je pravkar spet začelo. V soboto, 20. januarja, se bo ob 20. uri v največji dvorani Slovenskega narodnega gledališča Maribor zgodil Bob leta 2023. Nov začetek leta, nova energija, a navdihujoče, dobronamerne družbenokritične misli, ki so zaznamovale zadnjih dvanajst mesecev in pritegnile pozornost bralcev in uredništva.

Prvi kupci lahko sedeže izbirajo

Ko je prireditev, brez dvoma eden od vrhuncev mariborskega družabnega leta in ena najbolj gledanih prireditev v televizijskem letu, letos nepričakovano ostala brez neposrednega televizijskega prenosa, se je medijska hiša Večer znašla pred številnimi vprašaji. Ali Bob sploh izvesti? In če, ali se je prireditev bralcev skozi leta dotaknila dovolj, da so jo vzeli za svojo in ji bodo ostali zvesti tudi brez televizijskih kamer? Odgovor ste nam ponudili že nekaj ur po najavi, da bo prireditev tudi brez prenosa potekala v SNG Maribor. Telefoni so pregoreli, vstopnice so začele pohajati iz minute v minuto, odziv je presenetil celo največje optimiste. Iz prireditve, katere usoda je visela na nitki, je tako nastalo slavje nezlomljivega zavezništva med Večerom in bralci, ki traja že 78 let. Postavili ste se na stran neodvisnega novinarstva, kakovostnih informacij, svobode govora in tradicije največjega medija v tej polovici države. Bralci ste in boste ostali smisel vsega, Bob leta pa prireditev, ki se je je pomembno udeležiti in na njej biti viden. Ker je Bob mnogo več, kot le zabaven šov.

Ker vam je možnost ogleda prireditve v živo všeč, Bob leta tudi letos na široko odpiramo za javnost. Ene najbolj zaželenih vstopnic v družabnem letu si lahko od tega trenutka že zagotovite na prodajnih mestih Eventima in TUKAJ. A pohitite, saj bo zanimanje za najboljše sedeže tudi letos zagotovo veliko. Prvi kupci boste sedeže lahko izbirali, na voljo pa so v treh kategorijah - VIP, parter in balkon.

Večer, poln presenečenj

Da ne bi vznemirljivega pričakovanja in odštevanja do 20. januarja preveč razvodeneli, bomo nekaj skrivnosti nepredvidljivega večera razkrili v prihodnjih tednih. Že zdaj pa lahko namignemo, da bo Bob leta ohranil svojo prepoznavno pikro, satirično rdečo nit, da bo nastavil ogledalo družbi in da ne bo skoparil s presenečenji. Pričakujte nepričakovano in se pustite presenetiti, kdo bo prijel za voditeljski mikrofon. Bob vselej prinese tudi nekaj glasbenih posladkov in, potem ko je zmagovalec že znan, prijetno druženje ob kozarcu žlahtne kapljice na hodnikih teatra.

Bob leta 2022 je izrekel antropolog Dan Podjed: "Imamo cel kup gurujev sreče, ki nas prepričujejo, da nismo dovolj srečni in da se moramo potruditi, da bomo bolj. A mislim, da bomo najbolj srečni takrat, ko se bomo nehali truditi biti srečni in ko bomo namenili pozornost drugemu." Novi nominiranci in glasovanje sledijo v drugi polovici novembra. Bob leta 2023 se torej vrača. Nepredvidljiv, poln presenečenj. In vaš bolj kot kadarkoli.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta