Bivša punca Jana Plestenjaka trdi, da jo ponoči obiskujejo duše umrlih, ki ji napovedujejo prihodnost

D.Ži
20.04.2024 10:47

Se še spomnite časov, ko je naš pevec bil v razmerju z eno največjih italijanskih zvezdnic? No, ta ima ponoči očitno zelo strašljivo družbo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ivana Spagna pravi, da ima ponoči, okoli 5.00, stik z onostranstvom.
Profimedia

V življenju Jana Plestenjaka se je zvrstilo že toliko žensk, da smo na kakšno že skoraj pozabiti. Trenutno je naš priljubljeni glasbenik, ki se je začasno umaknil z odrov, v zvezi s 17 let mlajšo bivšo tenisačico Tadejo Majerič, tisti z nekaj zgodovinskega spomina pa se še dobro spomnite njegove "zelo vroče" ljubezenske zgodbe iz 90-ih let, ko je - vsaj za nekaj časa - osvojil srce velike italijanske glasbene zvezdnice Ivane Spagna.

Legendarna Ivana Spagna ostaja na italijanski sceni zelo prisotna.
Profimedia

Razdalja med njima je naredila svoje, Plestenjak je kasneje povedal, da ga je razmerje z njo precej zaznamovalo. Oba sta v glasbi še zelo prisotna, njo smo večkrat videli tudi na sanremskem festivalu, zaradi nenavadnih izjav jo obožujejo tudi italijanski tabloidi. 

Pred časom je 69-letna Spagna v pogovoru za televizijo RAI 2, kjer je sedela nasproti Francesce Fagani, povedala, da vidi duše mrtvih ljudi in da ima okoli pete ure zjutraj vizije. Verjame, da nas po življenju na tem svetu čaka druga dimenzija.  "Vidim osebo, ne spoznam pa njenih obraznih potez. Opazim bled obraz in podrobnosti oblačil," pravi Spagna.

Ivana Spagna na minulem sanremskem festivalu.
Profimedia

Komunicirati s prikaznimi ne more, ji pa občasno napovejo prihodnost. Močno jo je prizadela smrt mame, ki se je poslovila po zdravstveni agoniji. Nastopala je tudi na večer njene smrti. Leta 2011 so mediji poročali tudi o tem, da naj bi si pevka poskušala vzeti življenje, a naj bi jo rešilo mijavkanje hišne mačke. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta