(FOTO) Kakšna preobrazba: Lepa Mariborčanka, ki je osvojila srce Jana Plestenjaka, je bila nekoč videti povsem drugače

A.L.
21.12.2023 11:45

Marsikdo se Tadeje spomni še kot teniške igralke. Na ''velikem odru'' je debitirala leta 2005 v Portorožu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sprememba videza je očitna.
Marko Vanovšek

Pred dnevi je Jan Plestenjak javnost presenetil z izjavo, da je znova zaljubljen. Svoje srce je 50-letnik oddal nekdanji teniški igralki, 33-letni Mariborčanki Tadeji Majerič

"Čutim veter tvoje sape, boža me po vratu," je glasbenik pripisal k zgodbi na instagramu, njegova izbranka pa je pevčeve verze nekaj dni prej delila na svojem profilu: "To je zadnji ples za mene, zadnji skok v nemirno morje … Daj mi vse, da me zadene še to noč …" Plestenjakova publika je takoj ugotovila, da so iz pesmi Povej mi, kaj bi rada.  

Njenemu nazadovanju na teniški lestvici je botrovala skrivnostna bolezen, ki se je kasneje izkazala za mononukleozo.
Andrej Petelinšek

Marsikdo se Tadeje spomni še kot teniške igralke. Na ''velikem odru'' je debitirala leta 2005 v Portorožu. Osvojila je sedem ITF-turnirjev, najvišje na jakostni lestvici pa je bila leta 2013, ko je bila 111. tenisačica sveta.

Leta 2014 je razburila javnost z idejo, da želi braniti barve Bosne in Hercegovine. ''Zelo bi bila vesela, če bi se kaj takega zgodilo. V Bosni imam veliko prijateljev, na to državo pa sem bila navezana, še preden sem začela sodelovati z Bećirevićem (njen tedanji agent, op.p.). Tudi bosanske igralke poznam zelo dobro. Že več let na primer poznam Jasmino Tinjić, prav tako Jasmino Kajtazović. Poznam tudi Deo Hardželaš, že pred tem pa sem poznala Mervano Jugić – Salkić.'' Za BiH sicer ni nikoli zaigrala.

Marsikdo se Tadeje spomni še kot teniške igralke.
Igor Napast

Kasneje je njenemu nazadovanju na lestvici botrovala mononukleoza.

Mnogi, ki se Mariborčanke spomnijo še iz časov športa, se sprašujejo, kako je mogoče, da se je v teh letih tako spremenila. Njen videz se danes močno razlikuje od tistega izpred nekaj let.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta