Bivši mož Britney Spears se je oglasil s slabimi novicami o pevkinem stanju: "Strašljivo je. Ona je mati mojih fantov"

D.Ži
14.06.2023 15:52

Vse več je informacij, da naj bi pop zvezdnica spet globoko zabredla v pekel mamil, kar sama sicer zanika.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Pevka Britney Spears (41) s svojim življenjem in obnašanjem že vrsto let vzbuja veliko pozornosti. Te dni so se v medijih spet pojavile informacije, da naj bi zabredla v pekel mamil. Člani njene družine pravijo, da so zaskrbljeni. Oglasil se je njen nekdanji mož Kevin Federline (45) in dejal, da je situacija z Britney trenutno precej "strašljiva".

"Bojim se, da je na metamfetaminu. Prosil sem, naj nekdo to objavi, da bi jo predramili. Strašljivo je. Ona je mati mojih fantov," je dejal in dodal, da si ne želi, da bi njuna otroka tako odraščala. 

Profimedia

"Ne želim, da bi se fanta nekega jutra zbudila in ugotovila, da je njuna mama vzela prevelik odmerek," je izjavil.

Njuna sinova, Preston (17) in Jayden (16), naj bi namreč zavrnila srečanje z njo, češ da sta videla, kako ji v hišo dostavljajo mamila. Prav tako menda ne želita nobenih stikov z njo, dokler ne bo poiskala zdravniške pomoči, piše Daily Mail.

Pozneje se je oglasil Britneyin oče Jamie Spears (70) in dejal, da ga skrbi in ga je strah, da bo Britney končala kot pevka Amy Winehouse, ki je umrla pri tragično mladih 27 letih. Po teh objavah se je Britney v nekoliko zmedeni izjavi oglasila in vse zanikala.

Profimedia

"To, da ljudje trdijo stvari, ki niso resnične, je zelo žalostno ... Tega morda sploh niso povedali tisti, ki naj bi to rekli, ker se mi ne zdi logično, da govorijo kaj takega ... Da bi Preston rekel 'mora nas poslušati, preden bo prepozno' ... Se spomniš, da bi prišel k meni, šel v svojo sobo in zaklenil vrata??? Nikoli vaju nisem videla početi kaj takega ... Jayden je igral klavir in skupaj smo ustvarjali glasbo ...Toda tistega dne, ko sem rekla, da si vaju želim videti pogosteje, vaji nisem več videla. Žalostna sem, ker sem se tako zelo trudila narediti stvari lepe za vaju in nikoli ni bilo dovolj dobro. Torej govorita za mojim hrbtom ... Ta srce parajoča novica je tako nizka ...Vedno sem čutila, da me novice nadlegujejo ...Žalostno je, ker se vsem zdi, da si je v redu izmišljevati laž i...Zakaj mi govorijo, da se moram dvigniti višje??? Ko pa se vsi sklanjajo tako nizko???" je zapisala pevka.

Profimedia

Britney in njen nekdanji mož Kevin sta se razšla marca 2007, pevka se je lani poročila z ameriško-iranskim manekenom Samom Ashgarijem (29), a na poroki ni bilo nobenega člana njene družine.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta