(FOTO) Čedna bivša ljubica športnega zvezdnika trdi, da ji je uničil življenje. Zdaj pripravlja pikantno maščevanje

D.Ži
07.07.2022 09:50

Bivšo ljubico Tigerja Woodsa so opazili med deskanjem na vodi. Te dni nastaja njena biografija, pred katero mnogi trepetajo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Rachel Uchitel, znano tudi kot eno od številnih bivših ljubic slavnega golfista Tigerja Woodsa, so fotografirali med deskanjem v Hamptonsu, kjer je v belem bikiniju ponosno razkazovala svoje obline.

Profimedia

Paparaci so 47-letno Rachel opazili na plaži, kjer se je preizkušala v svojem novem hobiju, dodatno pozornost pa je pritegnila z zelo bujnim dekoltejem.

Profimedia

Nekdanja voditeljica je nekoč razkrila, da je bil slavni športnik raje v njeni družbi kot v družbi svoje takratne žene Elin Nordegren, ker ji je lahko zaupal vse svoje težave, saj ga je spraševala o življenju.

Profimedia

Page Six poroča, da naj bi že nekaj časa pisala spomine, v katerih namerava razkriti intimne podrobnosti njune romance, čeprav je takrat podpisala 8 milijonov dolarjev vredno pogodbo, ki jo je zavezovala k molčečnosti.

Pri nastajanju biografije ji pomaga agent David Vigliano, ki je v preteklosti sodeloval s številnimi zvezdniki, kot so Michael Jackson, Justin Timberlake, Janet Jackson, Britney Spears in Prince. Sokriv je za izzide več kot sto knjig, ki so postale prodajne uspešnice.

Profimedia

Rachel je lani najavila, da bo povedala vse, saj naj bi ji afera z golfistom uničila ugled in povzročila težave pri iskanju dela. Knjiga se bo dotaknila tudi smrti njenega zaročenca, ki je umrl v napadih 11. septembra, ter smrti njenega očeta, ki se je predoziral z mamili, ko je bila še otrok.

Profimedia
Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta