Blaž Švab drugega otroka pričakuje z lepo novinarko Planet TV. Tako je njegova izbranka razkrila veselo novico ...

D.Ži
23.02.2024 11:12

Še malo pa bo družinska sreča našega glasbenika in voditelja popolna. Tudi mali Lev se že zelo veseli bratca ali sestrice.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Blaž Švab bo letos že drugič postal očka. 
Rok Mlinar

Zadnje čase ga na malih zaslonih ne videvamo več prav pogosto, saj si je ekipa oddaje V petek zvečer zaželela daljšo kreativno pavzo - pravzaprav ne vemo, ali se bo v tej zasedbi še kdaj vrnila -, precej bolj pestro pa je dogajanje v zasebnem življenju Blaža Švaba. Že nekaj časa vemo, da je njegova partnerica čedna Lara Medved, novinarka oddaje Jutro na Planetu, prav ona je razkrila, da se bo njuna družina še razširila. Prihaja nov otrok, ki bo družbo delal sinu Levu, ki se je rodil leta 2020.  

"Naša družina se bo to poletje povečala še za enega družinskega člana ali članico. Tudi sinček Lev je novico dobro sprejel in se veseli, da bo dobil družbo," je povedala Lara. V začetku poletja bo začela s porodniškim dopustom, gledalcem pa obljublja, da se bo pred kamere vrnila takoj, ko bo to mogoče. Družini ob lepi novici in veselem pričakovanju čestitamo. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta