(FOTO) Zaljubljena že pet let: Melani Mekicar razkrila, na kako nenavaden način je spoznala svojega fanta

D.Ži
26.01.2024 10:08

Ljubezensko življenje lepe voditeljice in igralke je manj prepišno kot njena kariera, kjer se neprestano dogaja kaj novega.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Melani Mekicar bomo v kratkem gledali v novi seriji Skrito v raju na Pop TV.  
Profimedia

Ko se je izteklo leto 2023, se je izteklo tudi prijetno obdobje, ko so gledalci v petkovih večerih lahko uživali v družbi Melani Mekicar. Oddaja V petek zvečer, ki jo je vodila skupaj z Blažem Švabom, se je sicer končala že prej, pika na i uspešni zgodbi pa je bilo njeno sovodenje silvestrskega programa. A povsem brez Melani gledalci vendarle nismo ostali, saj smo jo pozneje v vlogi stevardese videli v seriji Življenje Tomaža Kajzerja, kmalu pa bomo njen igralski talent lahko občudovali v seriji Skrito v raju na Pop TV, kjer bo igrala Nino. 

Precej manj turbulentno je njeno zasebno življenje, saj je njeno srce že kar nekaj časa v rokah čednega Marka Subotića, s katerim tudi skupaj živita. Tu in tam na družbenih omrežjih objavi tudi kak skupni utrinek, najpogosteje z dopusta. Pet let že traja njuna ljubezenska zgodba in zdi se, da se res dobro razumeta. Za Žurnal24 pa je Melani izdala, da sta se spoznala na odru, saj sta nastopala v muzikalih Mamma mia! in Briljantina. 

"On je sicer bolj pel, a v muzikalu moraš tudi plesati. To je bila moja izkušnja z gledališčem, kjer sva se tudi povezala," je povedala za portal. Sama sicer pevskih ambicij nima, a bi, če bi vloga od nje to zahtevala, tudi kaj odpela. Sicer pa petje raje prepušča drugim. S fantom sta nedavno v enem od posnetkov na TikToku skupaj zaplesala v garaži. 

@itisimelani His dougie went kind of hard ngl 😮‍💨#coupleschallenge #boyfrienddancechallenge #dancechallenge ♬ original sound - JaylinJames
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta