(BLOG) Nihče noče poljubljati brade, ki dehti po cipresah

Začetniško eksperimentiranje je rodilo tudi prvega favorita.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Večer

"Zadnje, kar si želim je, da ima nekdo, medtem ko me poljublja, občutek, da poljublja cipreso," je bila prva Denisova misel, ko se je lotil brskanja po vrečki z Bulldog proizvodi. Leta uporabe moških kozmetičnih izdelkov, pri katerih se je proizvajalcem zdelo, da mora pravi moški dehteti po iglavcih, delavnici ali športni slačilnici, so naredila svoje, zato je bilo dvoma kar veliko. Miha, sicer ne ravno človek izpod skale, a hkrati tudi ne največji kozmetični zanesenjak, je bil brez pričakovanj, pa tudi ideje, kako se projekta enomesečnega skrbnega negovanja brade lotiti. S kupom zanimivih reči, narejenih iz naravnih sestavin.

Slogan, da Bulldog razume moške, naju je nekako pomirjal. In izkazal se je kot resničen, saj gre za izdelke, narejene v duhu logike "trotlziher". Morala bi biti res veliki nerodi, da jih ne bi znala uporabiti. Nenačičkani, v preprosti, a lični embalaži iz recikliranih materialov, ker si Bulldog prizadeva k ohranitvi okolja. Pravijo, da lahko Bulldog, kar se nege brade tiče, nadomesti brivca, zato sva pogumno zakorakala v kopalnico. Vsak svojo, jasno. Kljub skupni bitki za lepo brado sva vendarle sodelavca. Sramežljiva.

Začetniško eksperimentiranje je rodilo tudi prvega favorita. Oba sva se nemudoma navdušila na Bulldogovim Originalnim oljem za brado. Majhna rjava steklenička se nama je zdela nekako retro lekarniško. Na dlani sva nanesla le nekaj kapljic, konec koncev nisva solata, in si jih - tako kot to običajno naredi brivec - vtrla v brado. Vsak v svojo, jasno. Skrb, da bova skozi dan videti, kot da bi pravkar plavala po morju, polnem nafte, je bila odveč. Svetlo olje se je hitro vpilo v brado in jo prijetno zmehčalo. Vonj? Po cipresah vsekakor ne, je pa zelo naraven. Denisa je spomnil na zimski sprehod. V resnici najbrž gre za svež vonj zelenega čaja, ki ga olje vsebuje, skupaj z oljem kameline in vlažilno aleo vero. Brada je po uporabi izgledala manj naelektreno, bolj kompaktno in bila prijetno mehka. Ne, oblačila niso bila mastna. Prvi vtis? Zelo všečno! In to ni mastna laž.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta