Domen Valič prvič spregovoril o svoji čedni punci, videli smo jo lahko v zelo znanem filmu

D.Ži
17.10.2024 11:11

Pojavila sta se skupaj na nekaj javnih dogodkih, o njej pa smo vedeli zelo malo. Zdaj mlajši od bratov Valič o svoji ljubezni govori v Lady.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tudi mlajši od bratov Valič je medtem našel srečo v ljubezni. 
Robert Balen

En brat je bolj skrivnosten, drugi mnogo manj. Komik, voditelj in igralec Vid Valič se je pred dnevi v podkastu Slačilnica na široko razgovoril o svoji partnerici in tem, kako težko, odkar sta starša, najdeta priložnosti za mirne trenutek intime, o zasebnem življenju njegovega mlajšega brata Domna pa ne vemo prav veliko. Tudi ta je medtem našel srečo v ljubezni, že pred časom, a o njej nikoli ni bil zelo zgovoren, četudi se je s svojo čedno izbranko že večkrat pokazal v javnosti. Tokrat je naredil izjemo in o svoji ljubezni spregovoril za revijo Lady. 

Zdaj vemo, da je njegova partnerica Ana Ribič, nekaj let mlajša ljubiteljska igralka, ki se je že pojavila na filmskem platnu. Nastopila je v filmu Tina Vodopivca Nekaj sladkega, kot statistka pa je sodelovala tudi v Netflixovem filmu The Union, v katerem sta zaigrala Halle Berry in Mark Wahlberg, delno so ga posneli v Piranu. Več o njej pa v novi Lady. 

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta