(SLAČILNICA) Vid Valič brez dlake na jeziku priznal: "Seksal za eno noč nisem nikoli namenoma"

Denis Bende Živčec Denis Bende Živčec
26.09.2024 13:27

"V nekem trenutku si zgolj cimer s svojo drago," je iskreno v podkastu Slačilnica povedal Vid Valič, ki 1. oktobra v Maribor prihaja s predpremiero predstave Moška pamet. A to še zdaleč ni vse, kar je pikantnega povedal.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Prvega oktobra bo v Narodnem domu Maribor predpremiera nove predstave Moška pamet, v kateri bo Vid Valič na odru dobil tudi nekaj okrepitve. Preden iz gledalcev s predstavo, ki so jo navdihnile neskončne razlike med moškim in ženskim vesoljem, spet izvabi solze smeha, se je ustavil v Večerovem podkastu Slačilnica, kjer se je slekel skoraj do gat. V prispodobi seveda.  

"Nekaj so mi omenjali, da naj bi imel predstavo, ja. Moram delati nove projekte, nove predstave, če hočem, da me novinarji sploh kam povabite. Na Slovenija ima talent me ni že kar nekaj let. Moram skrbeti za svojo aktualnost," pravi voditelj in komik, pred katerim bodo vzdušje ogreli Alen Mastnak, Dino Kapetanović in Alen Borišek. "Ker sem len, sem rekel, veš kaj, ne bi rad uro in pol na odru bil sam, rad bi delal samo slabo uro, a še zmeraj nekaj dal ljudem. Neki normalen večer komedije. Zato sem povabil tri mlade komike, saj eni niso več tako mladi v resnici, ampak govorimo, da so mladi, mlajši od mene. Res so dobri in rad bi jih predstavil slovenski publiki. V bistvu so oni tu samo zato, da sem jaz lepši in da mi naredijo še nekaj programa," pravi Vid.

Moška pamet je komedija o moškem in ženskem razmišljanju o vsakdanjem življenju, odnosih, ljubezni, otrocih, družini in seveda o seksu. Pri seksu je namreč največja razlika med moško in žensko pametjo, vendar ker v tej predstavi nastopajo samo moški, o ženski pameti raje ne bodo govoriIi. "Razen tisto, kar je enostavno treba povedati," pravi.

Veliko pa je v Slačilnici povedal tudi o sebi, med drugim je odgovoril na vprašanje, ali je seks, zdaj ko je v resni zvezi, kaj drugačen. "Manj ga je, ker imava kar naenkrat cimro. Ko se rodi hči, dobiš cimro. In otrok je neprestano tam. Nikamor ne gre. Najbolj smešno je, ko s partnerko kakšen dan drug drugemu malce zadišiva in se stvari začnejo dogajati, nato pa se kmalu spet prikaže otrok. V nekem trenutku si zgolj cimer s svojo drago, a verjamem, da je skozi to treba iti, narediti revizijo in najti priložnost, da kdaj pa kdaj gresta na kak skupni 'zmenek', ko je tamala pri babici. A seks, četudi ga je manj, je boljši, ker je s čustvi. Vse s čustvi je boljše, ko zaupaš človeku. Seksal za eno noč nisem nikoli namenoma. Običajno sem šele zjutraj ugotovil, da je bilo samo za eno noč, ko nje ni bilo več v postelji," je dejal. 

Podkastu lahko prisluhnete na platformah za podkaste ali na povezavi TUKAJ. Vabljeni, da se na podkast naročite.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta