(FOTO) Bolj drzno ne gre: Slavna lepotica na rdeči preprogi blestela z razgaljenim oprsjem in dvema skromnima nalepkama

D.Ži
03.05.2022 09:25

V modno najbolj zmešani newyorški noči so zvezdnice tekmovale, katera bo pritegnila največ pozornosti. Zdi se, da imamo zmagovalko.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Bolj minimalistično skoraj ne gre. Zgodila se je modno najbolj ekscentrična newyorška noč in Cara Delevigne je svoje golo oprsje razkazovala na prireditvi Met Gala. Bila je ena najpogumnejših zvezdnic in povsem jasno je, da si je želela zagotoviti čim več pozornosti.

Reuters

Ena najbolj znanih manekenk ni domišljiji prepustila skoraj ničesar, sploh ko je slekla rdečo jakno in pokazala, da pod njo, razen tankega sloja zlate barve, na sebi nima ničesar. Vsaj kar se zgornjega dela telesa tiče. 

Reuters

29-letna Cara je na rdečo preprogo prispela v rdeči opravi, a si je kmalu slekla zgornji del in se pokazala v Evinem kostumu, ki ga je dopolnila le z nekaj poslikave in nalepk, ki so zakrivale bradavičke. Pred fotografi je sprva pozirala z resnim izrazom, a se je kmalu začela zabavno pačiti, tako kot to nasploh rada počne na rdečih preprogah. 

Reuters

Pred prihodom na Met Gala si je vzela nekaj časa za druženje z zvestimi oboževalci pred svojim hotelom, dobro razpoložena pa je pozirala tudi fotografom, ki so jo tam potrpežljivo čakali.

Reuters

Cara se je po rdeči preprogi Met Gale prvič sprehodila leta 2011, a vsi se strinjajo, da je njena letošnja izdaja po drznosti presegla vse prejšnje.

epa
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta