(FOTO) Bine Volčič za rojstni dan dobil prav posebno darilo, ki pa je nekatere močno razžalostilo

D.Ži
06.10.2023 09:54

Sosedje so želeli kuharskega mojstra za rojstni dan presenetiti z nečim zares izvirnim, kar jim je tudi uspelo. A zdi se, da vsi niso tako navdušeni kot slavljenec.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Bine Volčič se z novimi sosedi očitno razume tako dobro, da so ga razveselili s prašičkom.
Pop Tv

Veliko vsega se zadnje čase dogaja v življenju Bineta Volčiča. Nov začetek, novi prijatelji, nove zgodbe. Od svojega žirantskega mesta v šovu Masterchef Slovenija se je poslovil, kar je mnoge presenetilo, tudi zato, ker še vedno ni znano, kdo ga bo v oddaji nasledil, vso svojo energijo Bine te dni usmerja v svoje posestvo Monstera v Motovilcih, kjer ponuja izvirna kulinarična doživetja, pa tudi lepo opremljene sobe. 

Te dni je Volčič praznoval 43. rojstni dan. V svojem skrivnostnem slogu prav veliko podrobnosti praznovanja ni razkril, je pa na Instagramu objavil fotografijo nenavadnega darila, ki so mu ga podarili prijatelji. Pred dobrim letom se je z družino preselila na Goričko, kjer mu je očitno že uspelo stkati nekaj dobrih medsosedskih odnosov in najti nove prijatelje. Prav njegovi dragi Prekmurci so ga ob rojstnem dnevu presenetili z darilom, ki ga niti v sanjah ni pričakoval. V dar je dobil čisto pravega prašička. 

"Ko ti prekmurski prijatelji prinesejo darilo za rojstni dan," je Bine zapisal ob fotografiji pujsa, na katerega so z rdečo barvo napisali njegovo ime in narisali srček. 

Sledilci na Instagramu so ga zasuli z voščili. "Potem veš, da ti ne bo v Prekmurju niti en dan dolgčas," piše komentatorka. Niso pa vsi nad darilom tako zelo navdušeni, saj je kar nekaj njegovih sledilcev objavilo podobo objokanega smeškota, ki simbolizira žalost, nekdo je celo ob solzah pripisal: "Ojooj." Ker ne vemo, kakšna usoda čaka pujska Bineta, ostajamo optimistični, da ga na posestvu Monster čaka dolgo in srečno življenje.  

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta