Bine Volčič pokazal notranjost svoje lepe hiše na Goričkem: Sobe so retro in sodobne hkrati, vzdušje prežeto z naravo

D.Ži
20.09.2023 10:00

Sodnik slovenskega Masterchefa se je poslovil od prestolnice in začel svoje sanje uresničevati v Motovilcih.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Miran Juršič

Na naslednjo sezono šova Masterchef Slovenija bomo morali še malce počakati, če Bineta Volčiča, najbolj strogega od sodniške trojice že pogrešate, pa predlagamo, da ga obiščete v živo. Kar niti ni prav zelo zahteven podvig, glede na to, da je že nekaj časa znano, da je zapustil prestolnico in se lotil novega življenja na Goričkem.

V vasici Motovilci je odprl posestvo Monstera, ki ponuja zanimiva kulinarčna doživetja, pa tudi nočitve v prijetnem, skrbno opremljenem ambientu. Tu in tam kak košček svojega malega podeželskega raja razkrije tudi na družbenih omrežjih. 

Tokrat je pokazal notranjost hiše, na katero je zelo ponosen. Z razlogom, saj so prostori opremljeni tako, da izžarevajo prijetnost, udobje in bližino narave, ki je bila pri opremljanju prostorov glavno vodilo. Retro in sodobno hkrati. Tudi njegove kulinarične kreacije zaznamuje močna lokalna nota, saj so večinoma pripravljene iz lokalno pridelanih sestavin.

Binetova oaza iz meseca v mesec postaja bolj priljubljena. Sanje kuharskega mojstra, ki je pred pandemijo vodil istoimenski bistro v središču Ljubljene, pa se očitno uresničujejo. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta