(FOTO) Bivša voditeljica Panorame in zvezdnica Ja,Chef! pokazala dojenčico, ki ima izjemno ljubko ime

D.Ži
14.12.2023 11:33

Liza Praprotnik je s svojo deklico preživela lep zimski dan, simpatična dvojica se je med sprehodom tudi fotografirala.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Enega najlepših decembrov v svojem življenju te dni doživlja simpatična Liza Praprotnik, ki se tokrat lahko na polno predaja družinski sreči, saj je marca postala mamica. 

Slovenski televizijski gledalci jo že dobro poznajo. Pred odhodom na porodniški dopust je vodila "razvpito" oddajo Panorama na TV Slovenija, ki so jo zaradi mlačnega odziva gledalcev medtem že črtali iz programskih načrtov za prihajajoče leto, precej bolj priljubljena je njena vloga Mone v uspešni seriji Ja, Chef! na Pop TV. 

Košček svoje družinske sreče je te dni delila tudi s svojimi spletnimi sledilci, saj je na družbenih omrežjih objavila fotografijo, na kateri vidimo njeno prvorojenko, ki jo je pred zimskim mrazom skrbno zakrila s kapico in kapuco. Deklici sta s partnerjem nadela ime, ki pri nas ni zelo pogosto, a je izjemno lepo - Rosalija.

Skupaj sta pozirali v Ljubljani in očitno preživeli prijeten dan. Rosalijo je Liza sicer na Instagramu pokazala že večkrat, videli smo jo tudi v navihani karirasti oblekici, pa med sprehodom ob morju in teden dni po prihodu na svet. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta