(FOTO) Čudovita nevesta! Ena naših najboljših športnic se je poročila z bratom svoje najboljše prijateljice

D.Ži
04.06.2024 10:43

Romantični val na slovenski sceni se nadaljuje. Tako je usodni da te dni dahnila tudi naša olimpijska prvakinja.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Vreme je zanič, romantika pa razsaja na polno. Tudi med znanimi Slovenci, ki se to pomlad poročajo kot po tekočem traku, nič drugače ni med športniki. Tako je te dni naša olimpijska prvakinja, smučarska skakalka Urša Bogataj, svoje spletne sledilce in navijače razveselila z novico, da sta se s Sandijem Križnarjem poročila. Iz svojega najbolj romantičnega dneva sta z javnostjo delila tri fotografije in pripisala, da je za njima nepozaben dan.

Vidimo, da je Urša bila čudovita nevesta. Nosila je obleko, sestavljeno iz do tal segajočega belega krila, zgornji del pa je bil prosojen, okrašen s čipko, opravo je dopolnila še jakna z dolgimi rokavi, on pa je bil ves eleganten v temni obleki z belo srajco in metuljčkom. Povsem jasno je, da zaljubljena dvojica pravkar preživlja eno najlepših življenjskih obdobij, lani sta postala starša malemu Timu. Mimogrede, Sandi Križnar je brat njene najboljše prijateljice in športne kolegice Nike Križnar. Urši in Sandiju ob poroki seveda čestitamo tudi mi. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta