(FOTO) Senzacionalna lepotica, ki jo imajo za eno najbolj atraktivnih žensk na svetu, je osupnila z drznim dekoltejem

D.Ži
01.06.2022 10:52

Romunka, ki je v Hiši Gucci upodobila Sophie Loren, je bila ena najsvetlejših zvezd filmskega festivala v Cannesu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Festival se je iztekel, spomini na najbolj seksi zvezde rdeče preproge pa ostajajo še kako živi. Romunska igralka Madalina Ghenea, ki jo mnogi označujejo za eno najlepših žensk današnjega časa, se je prišla pokazat na zaključek filmskega festivala v Cannesu in poskrbela, da se o njej govori še danes. Karizmatična, lepa in noro seksapilna.  

Profimedia

34-letna Madalina je blestela v oprijeti obleki z izrezi in bujnim dekoltejem, široko nasmejani fotografi, ki so jo obkolili takoj, ko je stopila na rdečo preprogo, pa so z njo naredili nešteto posnetkov, saj je velikodušno pozirala.  

Profimedia

Poleg svojih igralskih dosežkov in vloge Sophie Loren v Hiši Gucci je Madalina znana tudi zaradi svojega pestrega ljubezenskega življenja, katerega del so tudi nekateri množično oblegani zvezdniki. Med njenimi ljubimci in fanti so bili med drugimi Gerard Butler, Michael Fassbender in Leonardo DiCaprio.

Profimedia

Iz razmerja z romunskim podjetnikom Matthewom Stratanom ima hčerko Charlotte. Njeno srce je nazadnje osvojil Andrea Castagnola, s katerim so jo večkrat v javnosti posneli, čeprav zveze z njim uradno še ni potrdila.

Profimedia

Na njenem Instagram profilu jo spremlja več kot milijon ljudi, številka pa iz dneva v dan raste, sama poudarja, da je igralka, oboževalka psov, producentka in ponosna mama.

Profimedia
Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta