(FOTO) Helena Blagne je v belih kopalkah na plaži videti kot boginja. In vemo, kdo preživlja eksotični dopust z njo

D.Ži
14.02.2023 13:38

Dovolj mraza. Naša pevska diva je odpotovala v tople kraje. In to v zelo šarmantni družbi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Nič kaj veliko opravka z zimo, kurenti in pustom te dni nima Helena Blagne, saj je zimo medtem uspešno pregnala kar sama. Pred dnevi je spakirala kovček, sedla na letalo, zapustila domovino in pristala v eksotičnem raju. Na Tajskem! Naša pevska diva si oddiha ni privoščila sama, z njo je tudi postavni sin Kristijan Blagne, s katerim te dni uživata v ležernosti jugovzhodne Azije.

Tudi svojim spletnim sledilcev sta privoščila nekaj drobcev večnega poletja. Helena je izkoristila fotogenično ozadje in pozirala z razgledom na nočni Bangkok in njegove milijone luči, v dolgi beli obleki je spominjala na kak model iz revije Vogue. Nato je vzdušje postalo otoško, saj je njuna končna destinacija bil priljubljen Puket, znan po palmah, neskončnih plažah in odlični hrani. 

Poletno vzdušje se odraža tudi na njeni opravi, saj je Helena v belih kopalkah, iz katerih njeni pregovorni čari kar buhtijo, videti kot prava plažna boginja. Ne gre prezreti, kako dobro skrbi zase in v kako vrhunski formi je. Zdi se, da se tesno povezana mama in sin na svojem dopustu zelo zabavata. In privoščimo jima. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta