(FOTO) Je to res ona? Madonna je na dopustu brez retuširanja videti kot povsem druga ženska

D.Ži
25.08.2022 09:06

Oboževalci vsake toliko vzrojijo, ko ugotovijo, kako zelo jih večno lepe in mlade zvezde na spletu vlečejo za nos. Madonno, recimo, je med dopustom težko prepoznati.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Pop kraljica Madonna trenutno z otroki dopustuje na Siciliji, kjer pa ni ostala neopažena, saj so njihov dopust ovekovečili tudi paparaci.

In medtem ko je na fotografijah, ki jih je objavila na svojem instagramu, 64-letna pevka videti pol mlajša, kot je njena starost, je v resnici videti precej drugače. Njene neretuširane fotografije vsake toliko presenetijo oboževalce in sprožijo burno razpravo o tem, kako zelo nas zvezdniki s svojo spletno podobo vlečejo za nos.

Čeprav se je poskušala skriti pod velikim klobukom in za sončnimi očali, je na fotografijah, ki jih je objavil Daily Mail, mogoče videti Madonnin precej zabuhel obraz. Mnogi menijo, da je brez instagramovskih filtrov in retuširanja videti kot druga oseba.

Pevko na počitnicah spremljajo njeni otroci, hčerki Lourdes (25) in Mercy (16) ter sin Rocco (22), s katerimi jo redko vidimo v jasnosti. Po razpadu zveze s 36 let mlajšim Ahlamalikom Williamsom se je odločila nekaj več časa nameniti družini.

Madonna in Ahlamalik, ki je bil njen plesalec na turneji, sta bila par tri leta, ljubezen pa naj bi se bila končala zaradi njenega natrpanega urnika.

Pevka že nekaj časa priteguje precej pozornosti zaradi svojega videza, predvsem zaradi neštetih lepotnih posegov, ki jih je prestala.

Madonna je v resnici morda res težja in starejša kot na instagramu, še vedno pa to ne spremeni dejstva, da je ... Madonna.  
Profimedia

Oboževalci ji občasno zamerijo skoraj na silo provokativne in pretirano razgaljene fotografije, ki jih objavlja na družbenih omrežjih, in pišejo, da je danes le še bleda senca Madonne iz najbolj udarnih časov. No, kraljico popa seveda še vedno obožujejo milijoni po svetu.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta