(FOTO) Madonnina hči se sonči na plaži, oblečena zgolj v trakce. Pokazala je novo tetovažo in še kaj ...

D.Ži
28.03.2022 10:55

Lourdes Leon se paparacem na plaži ni pustila motiti. Sproščeno se je predajala stiku z naravo, ki ga je v miniaturnih kopalkah imela res veliko.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Hčerka kraljice popa Madonne, 25-letna Lourdes Leon, je minuli vikend uživala in se sončila na eni od plaž v Miamiju, kjer so jo opazili paparaci. Pokazala je novo okrasitev na svojem telesu.

Profimedia

25-letna Lourdes se je pohvalila z novo tetovažo, napisom "divina", kar v španščini pomeni "božanska". Ta po novem krasi njeno nogo. Med sončenjem je nosila zapeljiv pastelno zelen bikini s tangicami.

Profimedia

Paparaci so jo posneli med predajanjem sončnim žarkom, pa tudi med sproščenim sprehodom po plaži, kjer se ni pustila motiti. 

Profimedia

Lourdes je kot hči superzvezdnice že od malih nog vajena medijev, nekoč se je morala spopadati z žaljivimi vzdevki, kot je "grdi raček", zdaj pa pozornost priteguje s svojim uporniškim slogom in vedenjem. Je promotorka poraščenih pazduh, ki jih rada ponosno razkazuje na rdeči preprogi, večkrat se je fotografirala tudi gola.

Profimedia



Tudi opito so jo že fotografirali, ko je po nekaj kozarcih preveč komaj stala na nogah. 

Profimedia

Lourdes je najstarejša Madonnina hči, velja za njeno ljubljenko. Pevka jo je spočela z igralcem Carlosom Leonom. Madonna ima sicer še pet otrok, od katerih so štirje posvojeni, z režiserjem Guyem Ritchiem pa je spočela sina Rocca.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta