(FOTO) Oba sta pokazala preveč. Operni zvezdnik in žena sta na jahti med preoblačenjem uprizorila pravi šov

D.Ži
10.08.2022 10:02

Kot bi bila povsem običajna zakonca, sta se slavni italijanski tenorist in mlada žena na palubi luksuznega plovila povsem sprostila. Papraci so imeli kaj videti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Italijanski slavček Andrea Bocelli (63) se je z ženo Veronico Berti (38) zadnje dni sproščal na luksuzni jahti, ki jo je kupil leta 2019.

Profimedia

Zakonca sta ob obali Sardinije uživala v poletnih radostih, spotoma pa poskrbela tudi za pravi šov za paparace. Veronica se je na palubi namreč zelo prostodušno preoblačila, kot da je nihče ne opazuje, in mimogrede pokazala tudi golo oprsje, tudi Andrea ob prihodu iz morja razkril več, kot si je najbrž želel.

Profimedia

Nekoliko nerodne fotografije slavnega para so v hipu obkrožile svoje, nasploh par priteguje veliko zanimanja javnosti, tudi zaradi precejšnje razlike v letih.

Profimedia

Slavni tenorist je ženo spoznal leta 2002 na zabavi. Takrat je bila Berti stara komaj 18 let, njuna ljubezen pa se je začela kot v filmski zgodbi. Bocelli je Veronico osvojil, ko ji je posvetil in zapel arijo.

Profimedia

"Vsi so bili tam in to je bil res čudovit trenutek. To je bil najhitrejši začetek razmerja, saj sva se še isto noč zbližala," je kasneje v intervjujih povedal Andrea. Čeprav je med njima kar 25 let razlike, se s tem prav zelo ne obremenjujeta, Bocelli pravi, da so velike starostne razlike tradicija v njegovi družini in nekaj samoumevnega.

Profimedia

Bocelli se je nato zaradi mlade Veronice ločil od prve žene Enrice Cenzatti, s katero ima sinova Amosa in Mattea Enrica. Leta 2012 sta z Veronico dobila hčerko Victorio, katere rojstvo sta proslavila s pesmijo "Qualche Stupido", ki sta jo skupaj zapela. Poročila sta se dve leti kasneje na pravljičnem obredu v svetišču Madonna di Montenero v Toskani.

Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta