(FOTO) Je to sploh mogoče? Pred skoraj pol stoletja je blestela v Čarlijevih angelčkih, danes pa je videti tako ...

A.L.
12.05.2022 12:12

Zdi se, da se ni postarala niti za dan.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Minilo je skoraj pol stoletja, odkar se je Jaclyn Smith pojavila v kultnih Čarlijevih angelčkih, a zdi se, da se slavna igralka ni postarala niti za dan. Danes 76-letna Jaclyn je videti enako mladostno kot takrat, ko je leta 1976 začela igrati zasebno preiskovalko Kelly Garrett v priljubljeni ameriški televizijski seriji.

Svoje oboževalce je zdaj navdušila z mladostnim videzom, brez težav jo lahko pomladimo za vsaj dvajset let. "Lepotica", "še vedno si najlepša igralka", "zelo si lepa, moj mož te obožuje" in "ne morem te nehati gledati" je le nekaj komentarjev, ki so se zvrstili pod fotografijo.

Za Jaclyn je tudi pestro ljubezensko življenje, poročena je bila kar štirikrat. Prvi zakon z Rogerjem Davisom je trajal med letoma 1968 in 1974, drugi z Dennisom Coleom med letoma 1978 in 1981, tretji s Tonyjem Richmondom med letoma 1981 in 1989, danes pa je poročena s srčnim kirurgom Bradom Allenom. V tretjem zakonu sta se ji rodila dva otroka, danes 40-letni sin Gaston in 36-letni Spencer.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta