(FOTO) Kdo je temnolasa lepotica, s katero se je v hotelski sobi zabaval Kanye West?

D.Ži
05.01.2022 10:57

Kim Kardashian je očitno pozabljena, razvpiti zvezdnik te dni veliko časa preživlja z manekenko in igralko.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Korak naprej v življenju? Malo po vstopu v novo leto so v Miamiju reperja Kanyeja Westa opazili na zmenku z Julio Fox. Ločitev od Kim Kardashian je še vedno zelo sveža, a očitno je ekscentrični glasbenik pripravljen na novo poglavje v svojem ljubezenskem življenju.

Profimedia

Potem ko so 44-letnega Westa in 31-letno Foxovo v soboto opazili v priljubljeni restavraciji Carbone, še prej pa v skupni hotelski sobi, je neimenovani vir za Us Weekly ekskluzivno povedal, da dvojica zelo uživa v skupnih trenutkih, Kanye pa naj bi si jo želel bolje spoznati. Povezali so ju skupni prijatelji.

Profimedia

Po neštetih razpokah v zakonu s Kardashianovo naj bi si Kanye zdaj prizadeval živeti svoje najboljše življenje. In kaj sploh vemo o novi lepotici, ki jo bomo v bodoče očitno ob njem še videvali? 

Profimedia

Julia Fox je manekenka, rojena v Italiji, od koder se je z enim svojih bratov in očetom preselila v New York. Odraščala je v Uptownu. "Veliko smo se selili. Bilo je nekako nestabilno. Na neki točki smo bili brezdomci. Pravzaprav sem živela v skoraj vseh soseskah - Harlemu, Chelseaju, povsod. Pri 17 letih sem se preselila v središče mesta in tam ostala," je nekoč povedala v intervjuju.

Profimedia

V Netflixovi seriji Uncut Gems je leta 2019 ob Adamu Sandlerju zaigrala v vlogi Julie DeFiore. To je bil njen igralski debi, kasneje je za Paper Magazine razkrila, da je bila vloga napisana prav zanjo.

Profimedia

Foxova je februarja 2021 objavila, da je en mesec prej skrivaj rodila sina Valentina, ki ga je spočela s svojim takratnim možem Petrom Artemijevom. Novopečena mama je takrat govorila o najlepšem dnevu svojega življenja. Kot kaže, pa jo kar nekaj zelo vznemirljivih še čaka. 

Profimedia
Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta