(FOTO) Je zato tako nasmejan? Tom Cruise naj bi bil zaljubljen v lepo 36-letno hči ruskega bogataša

D.Ži
14.12.2023 10:28

Po nizu razpadlih zvez se je sreča v ljubezni hollywoodskemu zvezdniku očitno spet nasmehnila, a tudi njegova nova izbranka ima nekaj preteklosti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tom Cruise naj bi bil sveže zaljubljen v lepo hči ruskega bogataša.
Profimedia

Tuji mediji te dni poročajo o domnevnem razmerju med Tomom Cruisom (61) in 36-letno Elsano Khayrovo, hčerko bogatega ruskega trgovca z diamanti.

Videli so ju na zabavi v Londonu, kjer se nista ločila drug od drugega, piše Daily Mail. "Bila sta nerazdružljiva, očitno je, da sta par. Zdi se, da je Cruise popolnoma zaljubljen vanjo," je komentiral eden od gostov zabave v londonskem Mayfairu.

Elsina Khayrova je nekdanja manekenka, ki je bila pred tem poročena z ruskim tajkunom Dmitrijem Cetkovim, s katerim si je delila hišo v Londonu, vredno 18 milijonov funtov.

Tom Cruise je zadnje dni res nenavadno dobro razpoložen.
Profimedia

Njuna ločitev je prišla na naslovnice, potem ko je bila Khayrova obtožena skrivanja znatnega premoženja pred bivšim možem, vključno z zbirko torbic v vrednosti milijon funtov.

Letos poleti se je govorilo, da želi Tom Cruise spet vzpostaviti stik s Sofio Vergara, po njeni ločitvi od Joeja Manganiella. Igralki je dvoril že leta 2005, preden se je zaljubil v Katie Holmes.

InStyle je lani pisal, da je leta 2005 Cruisa z Vergaro povezal prijatelj Will Smith. Paparaci so par fotografirali skupaj na samo enem zmenku, romanca pa naj bi kmalu zatem izzvenela.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta