(FOTO) Jennifer Lopez se je pokazala v spodnjem perilu, a poslušalci se posmehujejo: "Dovolj je bilo, umakni se z odra"

D.Ži
18.04.2024 11:37

Vse manj oboževalci omedlevajo ob njenem poziranju v drznih pozah, očitajo ji neiskrenost in pretirano željo po pozornosti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Jennifer Lopez je najavljala vrhunec kariere, a zdi se, da ji oboževalci vse bolj obračajo hrbet.
Profimedia

Pevka in igralka Jennifer Lopez je postala obraz nove kolekcije spodnjega perila italijanske znamke Intimissimi, a njeni poslušalci nad tem niso pretirano navdušeni.

Zvezdnica je pozirala v spodnjem perilu iz nove kolekcije, fotografije pa objavila na svojem Instagramu. Kljub temu, da je pevka pokazala brezhibno postavo, jo spletni sledilci ostro kritizirajo.

"Kako obupano je to. Ne zna peti, zato zdaj dela reklame", "Punca, umiri se in prepusti oder drugim. Počivaj. Čas je, da odnehaš", "To je le še en dokaz, da je njen album popoln neuspeh", "Tako se trudi, da ne vem, kaj bo sledilo, morda jo bomo videli zgoraj brez?" so le nekateri zelo pikri komentarji.

Jennifer Lopez je nov obraz znamke Intimissimi, nenehno slačanje pa očitno začenja nekaterim iti na živce. 
Profimedia

V karieri ene najbolj znanih žensk na svetu trenutno stvari res ne gredo po načrtih. V svoj zadnji projekt je vložila 20 milijonov dolarjev, a je zelo hitro šlo vse v napačno smer in postala je tarča neštetih spletnih šal. Njen zadnji album "This is Me... Now", ki ga je agresivno reklamirala kot nekakšen vrhunec svoje glasbene kariere, ni naletel na dober odziv, mnogi pravijo, da je njena glasbena kariera že leta v zatonu. 

J.Lo očitajo, da se želi prikazati kot preprosto dekle iz Bronxa, čeprav to v resnici ni. 
Profimedia

V nov album, film in dokumentarno serijo je vložila goro denarja, predvsem za snemanje spremljevalnega dokumentarca "The Greatest Love Story Never Told", v katerem je posnela celoten proces nastajanja tega dolgotrajnega in mukotrpnega projekta. Album so kritiki označili za zelo povprečen, prodaja vstopnic za koncerte ne dosega pričakovanj, dokumentarec pa je postal neusahljiv vir navdiha za internetne šale.

Zvezdnica je v promocijo novih projektov vložila 20 milijonov dolarjev, a se nekako ni izšlo po načrtih. 
Profimedia

Očitajo ji, da naj bi film bil le obupan poskus "normalizacije" in da se v njem poskuša na vse pretege prikazati kot preprosto dekle iz Bronxa, čeprav je v resnici zelo daleč od tega. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta