(FOTO) Jo še prepoznate? Charlize Theron ni več svetlolaska. Njena nova pričeska je šokirala oboževalce

D.Ži
15.06.2022 07:00

Okoli ene najbolj cenjenih igralk našega časa kroži mit, da naj bi bila v odnosih prava ledena kraljica. Pa je res?

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Ameriška igralka Charlize Theron se je pokazala na dobrodelnem družabnem dogodku in pritegnila zares veliko pozornosti zaradi drastične stilske spremembe.

Profimedia

Charlize se je namreč odločila, da bo iz blondinke postala rjavolaska. Za to priložnost je sprednji del las nekoliko dvignila in jih v zatilju pritrdila s sponko. Nosila je belo klasično srajco, hlače iz džinsa in črne salonarje.

Profimedia

Theron je danes ena najbolje plačanih hollywoodskih igralk, zahvaljujoč odlično odigranim vlogam pa je prejela številna priznanja. Med drugim jo je revija Time leta 2016 uvrstila med 100 najvplivnejših ljudi na svetu.

Profimedia

S svojim videzom in zasebnim življenjem že leta priteguje zanimanje javnosti.

Charlize je danes mati samohranilka dveh otrok, ki ju je posvojila. Čeprav je težko verjeti, trdi, da ne najde partnerja, ker naj bi se je moški bali. Nekaj ​​časa se je govorilo, da je osvojila Brada Pitta, a so to bile le govorice.

Profimedia

Znano je, da je igralka devet let ljubila kolega Stuarta Townsenda, takoj po razhodu pa je posvojila sinčka. Decembra 2013 se je zagledala v 15 let starejšega igralca Seana Penna, s katerim se je leto pozneje zaročila, a par do oltarja ni prišel, razšla sta se junija 2015. Charlize je medtem posvojila deklico.

Okoli nje vlada mit, da je prava amazonka ali ledena kraljica, v resnici pa naj bi bila zelo dostopna in prijetna. V intervjujih je pogosto brutalno iskrena, zato jo javnost še bolj obožuje.

Profimedia

Še vedno ni znano, ali je kateri pogumni moški osvojil njeno srce, niti ni povsem jasno, ali novega partnerja sploh išče.

Pred nekaj leti je igralka z otroki uživala na počitnicah na Hrvaškem, v intervjuju za Vanity Fair pa je priznala, da se v tej državi počuti najboljše.

Profimedia

"Popotovali smo na Hrvaško in bilo je čarobno. To besedo uporabljam pogosto, vendar je bilo res čarobno. Tam sem bila z več družinami, veliko otrok je bilo in to so ljudje, ki jih imam zelo rada, so moja posvojena družina. Med karanteno sem pogosto razmišljala o tistih počitnicah," je priznala Charlize.

Igralka je bila na Hvaru, kjer so jo posneli v znani restavraciji, in v Dubrovniku.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta