(FOTO) Ljubezen ji dobro dene: Zaročena J.Lo najprej navdušila s provokativnimi razporki, nato še v drznih kopalkah

07.06.2022 11:20

Vroča latino diva je v sedmih nebesih. Oboževana, lepa in spet zaročena. Sreča iz nje trenutno kar žari.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Jennifer Lopez je na podelitvi nagrad hiše MTV bila prava senzacija. 
Profimedia

Pevka in igralka Jennifer Lopez je krepko dvignila temperaturo, ko se je sprehodila po rdeči preprogi na podelitvi filmskih in televizijskih nagrad MTV.

Profimedia

53-letna latino diva je za to priložnost oblekla oprijet usnjen steznik z globokim dekoltejem, ki je lepo poudaril njeno oprsje. Nič manj spektakularno ni bilo, ko se je zvezdnica obrnila. 

Seksi izrezi na zadnji strani dolgega krila so poudarili njen najbolj slavni adut, ki naj bi ga bila zavarovala za neverjetnih 27 milijonov dolarjev. Govorimo seveda o zadnjici. 

Poleg tega, da je s svojim videzom očarala vse, je Lopezova osvojila tudi nagrado Generation Acting Award in nagrado za najboljšo pesem "On My Way" iz filma Poročiva se. Ob prevzemu nagrad je imela tudi čustven govor, med katerim je jokala.

Profimedia

"Želim se zahvaliti vsem, ki so mi podarili veselje, in tistim, ki so mi zlomili srce, vsem, ki so bili iskreni z mano, in tistim, ki so mi lagali," je v solzah dejala J.Lo, nato pa omenila svojega Bena Afflecka.

Tako Jennifer Lopez razvaja svoje spletne sledilce. 
Profimedia

"Ben in vsi doma, počakajte me z večerjo. Doma bom ob sedmih," je rekla na odru. 

Lopez in Affleck sta pred enim letom svojo razvpito romanco obnovila.  Bilo je kmalu po njegovem razhodu z igralko Ano DeArmas in njenem z zvezdnikom bejzbola Alexom Rodriguezom.

Profimedia

Novembra 2002 sta bila celo zaročena. Poročiti bi se bila morala septembra 2003, a so poroko le nekaj dni pred slovesnostjo prestavili za nedoločen čas. Januarja 2004 sta se dokončno razšla. Pogreta juha jima očitno kar dobro dene, saj sta se vmes ponovno zaročila.

J.Lo kljub svojim letom ohranja brezhibno postavo in mladosten videz, prepričana je, da se vse lepo v življenju, zdaj ko je dopolnila 53 let, šele začenja.
Profimedia

Mimogrede, J.Lo te dni ni navdušila samo s svojo podobo na MTV-jevski rdeči preprogi, temveč tudi na družbenih omrežjih, kjer je objavila nekaj izjemno atraktivnih fotografij, na katerih jo vidimo v kopalkah. 

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta