(FOTO) Zvezdnica ima kar 32 let starejšo punco in pravi, da je najlepša ženska, kar jih je kadarkoli videla

D.Ži
10.06.2022 10:00

Sarah Paulson in Holland Taylor sta si privoščili romantičen sprehod po obali Malibuja, kjer jima je družbo delal paparac.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Ameriška igralka Sarah Paulson in njena dolgoletna partnerica, prav tako slavna igralka Holland Taylor, sta s svojima psoma uživali na sprehodu po plaži v Malibuju. Nista bili sami, saj jima je družbo z daljave delal tudi prežeči paparac

Profimedia

 

47-letna Sarah in 79-letna Holland sta se sprehajali v zelo sproščenih oblačilih, povsem nenaličeni, pred soncem sta se zaščitili s kapami. Čeprav neurejeni, sta pritegnili precej pozornosti, sodeč po obrazni mimiki nista bili prav nič veseli, ko sta opazili, da se nahajata sredi fotografiranja.

Profimedia

Igralki sta se zaljubili leta 2015, deset let po tem, ko sta se neke noči spoznali, kasneje je preko Twitterja Holland Sari poslala sporočilo. Sarah v intervjujih pogosto poudarja, da je Holland kljub veliki razliki v letih najlepša ženska, kar jih je kdaj videla.

Profimedia

"Nisem se nameravala zaljubiti v osebo, v katero sem se zaljubila. Zakaj je to ljudem zanimivo? Ker je nenavadno. Če moje življenje in zgodba nekoga navdihujeta, to ne more biti slabo," pravi igralka, ki je imela starejše ženske rada že pred Nizozemko.

Profimedia

V letih med 2004 in 2009 je bila v zvezi z 61-letno igralko Cherry Jones, ob neki priložnosti pa je razkrila, da sta se razšli, ker nista delili enakih življenjskih nazorov. Pred igralkami je Sarah hodila z moškimi in bila zaročena s kolegom Tracyjem Lettsom.

Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta