(FOTO) Jure Košir o svoji partnerki Simoni povedal nekaj, česar nismo pričakovali

A.L.
31.10.2022 09:50

Simona je njegov najbolj objektiven kritik, pravi Jure.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Jureta Koširja je pot službeno odpeljala daleč stran od Slovenije. Sprejel je namreč vodenje oddaje Exatlon in se za nekaj mesecev preselil v Dominikansko republiko. Nenadna selitev mu je predstavljala velik izziv, težka je bila tudi odločitev, da bo nekaj časa živel brez svoje izbranke Simone Škrobar.

A ta je naposled vendarle prišla v Dominikansko republiko in tam ostala kar nekaj časa. "Uf, lažje je. S Simono se trudiva skupaj pojesti vsaj en obrok, pomaga mi tudi pri vsakdanjih opravilih ... Nekdo, ki ti je tako blizu, je tudi tvoj najbolj objektiven kritik. Dala mi je nasvet, naj se pogosteje pošalim, ker sem preresen. Tak pač sem, ne morem biti Igor Mikić," je za Žurnal24 povedal nekdanji alpski smučar.

Njuna ljubezen že dolgo ni več skrivnost, je pa Simona pred časom v intervjuju za revijo Avenija namignila tudi, kako se je začela njuna ljubezen. "Nikoli si nisem predstavljala, da bi bila z njim romantično, saj sem ga doživljala kot prijatelja. Toda ko je bil že samski, sva se usodnega poletja spet srečala."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta