(FOTO) Kako je, ko si ženske vzamejo dan zase

25.09.2023 08:05

Povezovanje, druženje, razvajanje...

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Obiskovalke dogodka so na arkadah mariborskega gradu uživale ob pestri predstavitvi številnih partnerjev dogodka. 
Andrej Petelinšek

... veliko odličnih vsebin, krasnih govork in govorcev, dobrih in iskrenih zgodb, navdihujočih trenutkov in predvsem ogromno ženske energije. Dogodek Dan zame, na katerem so se ženske lahko posvetile sebi; popoldan, ki je v pestrem in raznolikem programu odkrival skrivnosti tega, kako uskladiti zasebno in poklicno življenje, da ne bo nihče prikrajšan, kakšni so sodobni modni trendi, kako poskrbeti za svoje zdravje. Predvsem pa je bil to čas povezovanja, prijetnega druženja in, kot je dejala ena izmed obiskovalk: "Dogodek, ki kar kliče po ŠE!".

Dame je že ob prihodu razvajala Amadeja Tacer s penino Radgonskih goric.
Andrej Petelinšek
Pričakovanja polna Viteška dvorana.
Andrej Petelinšek
Sara Oblak Speicher, nekdanja košarkarkarica in Helena Kodrič Mori sta spregovorili o tem, kako sta na življenjski in poslovni poti postavili prioritete.
Andrej Petelinšek
Tanja Skaza, ustanoviteljica Inštituta Skaza in Akademije Spremembe vredna, kot solastnica Plastike Skaza tudi uspešna podjetnica, je ženskam položila na srce, naj zmeraj govorijo resnico: "Govoriti resnico - v družini, službi, partnerstvu - je edina pot, da lahko živite srečno in uspešno."
Andrej Petelinšek
O modi, modnih dodatkih, dišavah in šredvsem o tem, kako je pomembno lepoto poiskati tudi v sebi, so na dogodku razpravljali oblikovalka nakita Bojana Kovačič Zemljič, specialist za parfume iz Ikona Art Parfumery Lan Kraševec in modna oblikovalka Nataly Colnar.
Andrej Petelinšek
Sabina Košmrl Kaučič, profesorica, pisateljica in predavateljica, je obiskovalkam med drugim položila na srce, da: "Potrditve v službi, všečki na socialnih omrežjih, nimajo prav veliko teže, ko recimo zbolimo, se soočamo z večjimi izzivi ali ostarimo." Pomembni so odnosi!
Andrej Petelinšek
Eden izmed dveh moških govornikov, priznani arhitekt Robert Klun, je navdušil dame s svojim sproščenim pristopom in pogledom na to, kako pomembno je, da imamo primerno in prijetno skreirano in opremljeno tako domače kot delovno okolje. 
Andrej Petelinšek
Mlajša, zrelih let, vitka ali razkošnejših oblin. Študentka, poslovna ženska, manekenka ali pevka, mama ali hči … Prav vsaka nosi svojo zgodbo, vsaka je edinstvena. In prav vsaka je ČUDOVITA. To je vodilo Lisce, ki je na dogodku predstavila tudi del svoje kolekcije. 
Andrej Petelinšek
Plesalec Miha Krušič je s soplesalko poskrbel, da je za nekaj trenutkov vsa dvorana nehala dihati. 
Andrej Petelinšek
Simona Krebs je obiskovalke ob zaključku z jogo smeha popeljala v prečudovit večer.
Andrej Petelinšek
Lisicno modno revijo so z atraktivno plesno točko pospremili plesalci plesne skupine Artifex. 
Andrej Petelinšek
Ivica Flis Smaka, dr. med., je ženskam v predvanju o hormonih poskušala prikazati, na kaj naj bodo pozorne pri spremembah, kako dosežejo dobro počutje in kako poskrbeti zase kljub natrpanem urniku. 
Andrej Petelinšek
Helena Kodrič Mori in Anita Mlakar, srčna povezovalka dogodka, ste tik preden sta stopili na oder ujeli še zabaven trenutek v fotoobjektiv. 
Andrej Petelinšek
Nina Knap Cerar iz Toyote je zbranim predstavila in ponudila možnost preživeti sanjski dan zase s Toyoto. 
Andrej Petelinsek
Kako ostati FIT in biti vsak dan bolj FIT, je lahko z aplikacijo SAVA FIT zelo enostavno.
Andrej Petelinšek
Kako priti do postave, kot si jo želimo z individualnim programom in prijetnim, osebnim pristopom, sta damam svetovali predstavnici podjetja Infra Slim. 
Andrej Petelinsek
illy je poskrbel za dodatno injekcijo energije med odmorom. 
Andrej Petelinšek
Dame so se med odmorom okrepile tudi s Pernord Ricard koktejli. 
Andrej Petelinšek

 

Brez pravih partnerjev seveda tako popolnega dogodka ne bi bilo. Hvala vsem, ki ste v tem dogodku videli dodano vrednost zase ter za obiskovalke, ki so uživale v vsem, kar ste jim predstavili in ponudili. 
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.