(FOTO) Kako romantično! Slavna siamska dvojčica se je poročila z vojnim veteranom. Kako je videti življenje v troje?

D.Ži
03.04.2024 10:28

Dve združeni sestri, a samo ena je bila nevesta. Abby in Brittany Hensel pravita, da za njiju nič ni nemogoče.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Abby in Brittany Hensel sta zaradi velikega zanimanja javnosti o svojem nenavadnem življenju posneli dokumentarno mini serijo.  
Profimedia

Siamski dvojčici Abby in Brittany Hensel sta prvič pritegnili pozornost svetovne javnosti, ko sta se pojavili v šovu Oprah Winfrey leta 1996. Medtem sta sestri doživeli veliko prelomnico v življenju: ena od njiju se je poročila.

Obe sta nastopali v resničnostnem šovu TLC Abby in Brittany, v katerem sta prikazali svoje življenje, potovanja po Evropi in celo vožnjo z mopedom. Ko se je serija po eni sezoni končala, sta sestri končali študij na fakulteti.

Abby je danes učiteljica (tako kot njena sestra Brittany) in je srečno poročena. Leta 2021 se je poročila z Joshom Bowlingom, medicinskim tehnikom in veteranom ameriške vojske. Skupaj živijo v Minnesoti, kjer sta se dvojčici rodili in odraščali.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones - Gabby Barrett

Fotografije s poroke sta sestri delili tudi na družbenih omrežjih in sprožili nemalo odzivov. Na profilni fotografiji na Facebooku obe nosita poročno obleko in se držita za roke, nasproti pa stoji Bowling v sivi obleki.

Veselja do življenja in potovanj jima ne zmanjka.  
Profimedia

Njuna poročna napoved je na spletu sprožila kup sovražnih, negativnih komentarjev, sestri sta se zato odločili, da o tem spregovorita. Na skupnem TikTok profilu sta objavili videoposnetek, v katerem sta odgovorili svojim kritikom.

Pravita, da sta bili vzgojeni v duhu, da za njiju nič ni nemogoče. 
Profimedia

"Internet je danes še posebej glasen," sta zapisali Abby in Brittany ob videoposnetku, ki prikazuje niz fotografij zgodovinskih skulptur sijamskih dvojčkov ob skladbi Real Love Baby Johna Mistyja. "Vedno sva tam druga za drugo," sta dodali z emotikonom srca.

Ena od njiju je poročena, druga je še samska.  
Profimedia

V drugem videoposnetku z naslovom "Za vedno" sestri objemata Abbyjinega moža Bowlinga na fotografiji s sporočilom: "To je za vse, ki sovražite. Če vam ni všeč, kar počnemo, a vseeno gledate vse, kar počnemo - ste še vedno naši oboževalci."

Na obisku pri pedikerki. Vse organe od pasu navzdol si delita.  
Profimedia

Abby in Brittany sta dvoglavi siamski dvojčici in si delita krvni obtok ter vse organe pod pasom. Abby nadzoruje desno roko in nogo, Brittany pa levo stran. Ko sta se sestri rodili, se njuna starša, Patty in Mike Hensel, nista odločila za operacijo, da bi ju ločila, saj so zdravniki rekli, da je zelo malo možnosti, da bi deklici poseg preživeli.

Dvojčici znata veslati in celo igrati na klavir, kar je znanstvenike osupnilo.  
Profimedia

"Ljudje so radovedni glede naju že od rojstva, iz očitnih razlogov," sta povedali dvojčici v prvi epizodi njune osemdelne serije. "Toda starša nama nikoli nista dovolili, da bi to uporabila za izgovor. Vzgojeni sva bili tako, da verjameva, da lahko počneva vse, kar želiva," dodajata.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta