(VIDEO) Hudo bolna Shannen Doherty se pripravlja na odhod in prodaja imetje: "Počutim se, kot da opuščam svoje sanje"

D.Ži
02.04.2024 15:29

Zvezdnica kultne serije 90-ih že dolgo bije bitko z rakom, mami pa bi rada prihranila vsaj to, da se ji po njeni smrti ne bo treba ukvarjati s prodajo lastnine.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Shannen o svoji bolezni zelo iskreno, da bi s tem pomagala tudi ostalim, ki se soočajo z rakom. 
Profimedia

Igralka Shannen Doherty se pripravlja na odhod, je povedala v svojem podcastu Let's Be Clear. Zvezdnica Beverly Hillsa 90210 se že leta bori z napredovalim rakom dojke, zdaj pa je razkrila, da bi se rada znebila svojih stvari, da bi to prihranila svoji mami Rose. "Trenutno je moja prioriteta mama. Vem, da ji bo težko, če bom umrla pred njo. Ker ji bo tako težko, ji želim stvari olajšati. Nočem, da se bo morala ukvarjati s kupom stvari. Nočem imeti štirih skladiščnih enot, polnih pohištva," je pojasnila Doherty.

Zato je že začela prebirati vse svoje stvari, saj jih želi prodati ali podariti. Gre za starine, ki jih zbira že leta. Pred kratkim se je odpravila proti jugu v svoj dom v Tennesseeju, da bi spakirala lastnino, potem ko je morala opustiti svoje sanje o življenju na posestvu s konji.

Sanja o posestvu s posvojenimi konji je žal morala opustiti.  
Profimedia

"Bili smo torej v Tennesseeju in tam sem pakirala. Bilo je zelo težko in zelo čustveno, ker sem se počutila, kot da opuščam svoje sanje, da bi zgradila nepremičnino, zgradila hišo zase in hišo za svojo mamo in potem razširila hlev," je pojasnila. "Spakirala sem in začela jokati ... Počutim se, kot da opuščam svoje sanje. Kaj mi je to pomenilo? Ali je to pomenilo, da sem obupala nad življenjem? Mama mi je govorila, da ne smem tega narediti, pa sem rekla – moram," je povedala solznih oči.

Pravi, da ji je to prineslo mir in da je spoznala, da se ji ni treba za vsako ceno oklepati imetja, da bi lahko živela. "Konjem lahko pomagam tudi brez posesti," pravi. Pojasnila je, da ji opuščanje imetja in stvari pomaga "za seboj pustiti čistejši in lažji prehod za družino."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta