(FOTO) Kakšno presenečenje: 41-letna zvezdnica s 15 let mlajšim fantom pričakuje otroka

A.L.
23.08.2023 10:13

Sienna ima za seboj tri propadle zaroke.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Britanska igralka Sienna Miller pričakuje drugega otroka. Svojo nosečnost je do zdaj uspešno skrivala, sedaj pa so jo paparaci posneli na počitnicah v St. Tropezu, kjer je v majhnem bikiniju razkazovala svoj nosečniški trebušček.  

Slavna 41-letnica otroka pričakuje s svojim fantom, 15 let mlajšim manekenom Olijem Greenom, na dopustu pa se jima je pridružila desetletna hči Marlowe, ki jo je dobila z igralcem Tomom Sturridgeom.

Profimedia

Igralka vesele novice še ni potrdila, so se pa o njeni nosečnosti razpisali vsi svetovni mediji, revija People pa je objavila tudi njene nedavne fotografije v bikiniju, na katerih se jasno vidi povečan trebušček. 

Profimedia

Sienna ima sicer za seboj tri propadle zaroke. Pred kratkim je prvič spregovorila tudi o razpadu zaroke z Lucasom Zwirnerjem in ob tem ni skrivala, kako se počuti.

Profimedia

"Očitno imam veliko izkušenj, ko gre za takšne situacije. Tabloidi vse takoj objavijo in posamezniki nimajo nad tem nobene moči. Vsak lahko napiše karkoli in to je noro. Soočila sem se z javnim razhodom. Nikoli nisem bila nekdo, ki sanja o poroki. Večkrat sem bila zaročena, a nikoli poročena. Vsekakor mi je šlo tako bolje, kot če bi bila trikrat ločena," je povedala za revijo DuJour.

Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta