(FOTO) Ena najlepših odbojkaric na spletni strani za odrasle z vročimi fotografijami zasluži 50-krat več kot na igrišču

D.Ži
17.08.2023 10:14

Lepa Key Alves je podjetno dekle. Občudovana športnica in spletna vplivnica izdatno služi s sponzoriranimi objavami in zapeljivimi fotografijami.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Brazilska odbojkarica Key Alves je našla način za zaslužek, ki ni vezan na njeno športno kariero. 

"Stvari zunaj igrišča so se začele razvijati, zato sem temu začela posvečati več časa in pozornosti. Sem odbojkarica, manekenka in vplivnica. Vodim tudi svoje podjetje. Na spletnih platformah zaslužim 50-krat več kot z odbojko," je razkrila v intervjuju.

Največ denarja zasluži na družbenih omrežjih, natančneje s platformo OnlyFans. Na Instagramu ji sledi 12 milijonov ljudi, tako da tudi tam služi s sponzorskimi sodelovanji. "Fotografije, ki jih objavljam na svojem OnlyFans profilu, nastajajo na sproščenih in nadvse profesionalnih seansah. Brez golote ali česa podobnega. Kdor to išče na mojem profilu, tega ne bo našel," poudarja.

"Na digitalnih platformah zaslužim približno 50-krat več kot z odbojko. Še več na OnlyFansu, ker je mesečna cena fiksnih 16 evrov," je dodala. Key je sodelovala tudi v brazilski različici šova Big Brother in v nekaterih drugih resničnostnih šovih. Zadnja leta jo označujejo za eno najlepših odbojkaric na svetu.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta